Türkiye'nin en büyük restoranları arasında kendisine yer bulan Köfteci Yusuf, gün geçtikçe büyümesine devam ediyor. Yoğun olarak İstanbul'da şubesi bulunan Köfteci Yusuf kimin? Köfteci Yusuf kaç şubesi var? 

Köfteci Yusuf kimin?

Türkiye'de tek köfte fabrikasına sahip olan Köfteci Yusuf, son zamanlarda adı skandallara karışsa da Türkiye'nin en başarılı restoranları arasında kendisine yer buldu. Yüzlerce personele istihdam sağlamasının yanı sıra köftelerinin tadını beğenen vatandaşlar ise ünlü köftecinin tarihini merak ediyor. Peki köfteci yusuf kimin?

Köfteci Yusuf kimin

1996 yılında İznik'te kurulan Köfteci Yusuf'un ortaklık payında yüzde 93'e yüzde 7'lik bir oran  mevcut. Yusuf Akkaş Köfteci Yusuf'un büyük hissedarı iken Ramazan Akkaş ise küçük ortağı olarak mevcut yapıda yer almakta.

KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİMDİR? tıkla öğren

Köfteci Yusuf kaç şubesi var?

Yeme-içme sektöründe 25. yıla yaklaşan Köfteci Yusuf, kurulduğu günden bugüne büyümesini ve gelişmesini sürdürüyor. İlk olarak 1996 yılında İznik'te kurulan Köfteci Yusuf, Bursa’da 22, İstanbul’da 18, Ankara’da 11, İzmir’de 8, Balıkesir ve Samsun’da 6, Aydın, Antalya ve Afyonkarahisar'da 3, Muğla, Bilecik, Eskişehir, Kırklareli, Kocaeli, Ordu, Konya, Kırıkkale ve Denizli'de 2, Isparta, Yalova, Sakarya, Çanakkale, Kütahya, Çankırı, Amasya, Burdur, Edirne, Aksaray ve Tekirdağ'da 1’er tane olmak üzere toplam 110 noktada müşterileriyle buluşuyor.

Köfteci Yusuf kaç şubesi var?

Köfteci Yusuf Kaç Kişi Çalışıyor? Köfteci Yusuf Personel Sayısı

Kasap olarak 1996 yılında İznik'te başlayan bu serüven, daha sonra Orhangazi'de İstanbul yolu üzerinde açılan 2. şubeyle birlikte devam eder. Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş'ında söyleyeceği gibi kırılma noktası ise 3. şube olan eski Yalova yolu üzerinde büyük bir AVM'nin karşısına açılan restorandı. Başarısını İznik'te öğrendiği ticarete ve sattığı ürünlere borçlu olduğunu söyleyen Akkaş, en önemli ve kritik payın ise çalışan cefakar ekibine ait olduğunu ifade ediyor. Türkiye'de 100'den fazla şubesi bulunan Köfteci Yusuf, 7 binden fazla personel sayısıyla Türkiye'nin de en büyük restoran zincirleri arasında yer almayı sürdürüyor.

Köfteci Yusuf Kaç Kişi Çalışıyor?

Editör: Haber Merkezi