Levent Özeren kimdir? Levent Özeren nereli kaç yaşında? İYİ Partili Levent Özeren’in Önceki Türkiye Başbakanı Bina Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında söyledikleri sosyal medya hesabında tepki topladı. Hakkında çok bilgi olmayan Levent Özeren İYİ Parti Bursa İl eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı idi. Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım hakkında Twitter üzerinden yaptığı paylaşım tepki topladı. Peki Levent Özeren kimdir? Levent Özeren nereli kaç yaşında?

Levent Özeren kimdir?

Hakkında çok bilgi olmayan Levent Özeren İYİ Parti Bursa İl eski Yöneticisi ve Milletvekili Aday Adayı idi. İYİ Partili Levent Özeren, sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşımda, tedavi olmak için hastaneye giden Semiha Yıldırım için, "Sakın acile gitme, tedavi olmadan ölür görenler. 'Etik değil' diyene bak, böyle başa böyle tarak!" paylaşımında bulundu.

Levent Özeren kimdir? Levent Özeren nereli, kaç yaşında?

Özeren'in, HDP'li Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yapılan hakaretlere karşı tepki mesajları paylaşmasının ardından Semiha Yıldırım ile ilgili bu sözleri paylaşması tepki topladı.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece attığı tweet'ler nedeniyle de gözaltına alınanan Levent Özeren, serbest bırakılmıştı. 

Özeren’in tweetlerinde "Polise iş düşüyor. Sağduyulu olup askere karşı gelmemeli. Tek dileğimiz kansız olması" ve "Uzun'un Beylerbeyi sarayında olduğu ve oradan kaçırıldığı bilgisi var" ifadeleri yer alıyordu.

Levent Özeren, 15 Temmuz’daki tweetlerinin yeniden gündeme gelmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söylemişti: “15 Temmuz gecesi ‘polisle asker karşı karşıya gelmesin, ne olacaksa kansız olsun’ demişim diye beni darbeci ilân ettiler. Sonuç; Darbeye kalkışan askerler FETÖ'cü çıktığı gibi, 81 ilin 74'ünün emniyet müdürü polis de FETÖ'cü çıktı. Sanki bunları o görevlere ben getirdim!”