Mahsunx0 kimdir? Instagram’da son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Mahsun çelik, sevenleri ve takipçileri tarafından oldukça merak ediliyor. Özellikle Instagram’da yorumlarda ilk sırada çıkan ve popülerliğini günden güne artırmayı başaran Mahsun Çelik biyografisini sizler için derledik. İşte Mahsun Çelik Instagram platformunda yakaladığı başarı sırrı, mesleği ve hayatına dair hazırladığımız makale. 

Mahsunx0 kimdir? Nerelidir, Ne iş yapar? 

Mahsunx0 kimdir?

1990'lı yıllarda doğan Mahsun Çelik, aslen Siirt’li. 2-3 yaşlarına kadar Batman’da yaşadığını belirten genç fenomen daha sonra İstanbul’a gelerek hayatını burada devam ettiriyor. Ortaokul’a kadar okuyan daha sonra ise bilgisayar işlerine kafa yormaya başladıktan sonra rotasını o alana kaydıran Çelik, Facebook, Instagram, Twitter ve tüm uygulamalarda neredeyse başaramadığı işin olmadığını da belirtiyor. Yazılım, web tasarım ve sosyal medya alanında kendini geliştiren genç fenomenin, şu an Instagram hesabında 550 binden fazla takipçisi bulunuyor. Bizde Mahsun Çelik’e bu başarıyı nasıl yakaladığını ve hangi şartlardan geçtiğini sorduk. İşte cevabı...

Instagram’da nasıl bu kadar başarılı oldun? 

Mahsunx0 kimdir?

Sosyal medyadaki işlerine facebook hesabı hackleyerek başladığını belirten Çelik, bugünlere gelene kadar çok emek verdiğini ve gecesini gündüzüne katarak tanınırlığını artırdığını ifade etti. “Ad etiketi” gibi sistemlere başvurmadığını söyleyen fenomen isim, teknik olarak çok da fazla sır vermek istemedi. Aynı zamanda Instagram'da da hesap kapatabildiğini dile getiren Çelik, İslam düşmanı hesapların kapatılmasında büyük rol oynadığını söyledi. 

Sosyal medyanın hayatına kattığı avantaj ve dezavantajlar var mı? 

Her geçen gün adını daha da çok duyuran Mahsunx0, sosyal medyadaki başarısının öncelikle kendisine saygınlık kazandırdığını ifade ediyor. Çelik, aynı zamanda gerçek dostu ve düşmanı bu sayede gördüğünü belirtti ve bunca “çıkarcı insanın içinden dürüst kaldığım için kendimle gurur duyuyorum” dedi. 

İleride yapmak istediğin bir meslek var mı? Oyunculuk düşünüyor musun?

Mahsunx0 kimdir?

Oyunculuk için teklif aldığını hatta almaya da devam ettiğini söyleyen Mahsun Çelik, henüz bu teklifleri değerlendirmediğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi