Mehtap Algül kimdir? Uzun zamandır sosyal medyada aktif bir şekilde yer alan Algül, geçtiğimiz aylarda bir YouTube kanalı da açmıştı. Berkcan Güven, İrem Çalhan, Reynmen gibi popüler isimlerle birlikte çalışan Algül'ün hayatı oldukça araştırılıyor. Peki Mehtap Algül kaç yaşında, Mehtap Algül sevgilisi kim? Mehtap Algül reynmen sevgili mi? gibi sorulara cevap bulacağınız yazımız için okumaya devam edin. 

MEHTAP ALGÜL KİMDİR?

YouTube videolarıyla ses getirmeyi başaran Mehtap Algül kimdir? Bugüne kadar kamera arkasında birçok ünlü isimle birlikte çalışan Algül, Bahçeşir Üniversitesi'nde yönetmen olarak çalışıyor. Taktiksel şirket idaresi ve plan koordinatörlüğü gibi alanlarda görev icra eden Algül, aynı zamanda Berkcan Güven, Sibil Çetinkaya, Burak Yörük, İrem Çalhan ve Reynmen gibi sosyal medyanın popüler isimleriyle de oldukça zaman geçiriyor. Genç yaşına rağmen birçok sektörde çalışan ve tecrübe kazanan Mehtap Algül, geçtiğimiz aylarda açtığı YouTube kanalıyla da kısa süre içerisinde 50 binden fazla aboneye ulaşmıştı. Daha öncesinde instagram üzerinde aktif bir şekilde yer alan ve sık sık story atan Mehtap Algül, bu storylerinde çokça Reymen'i geçirerek dedikoduları da beraberinde getirmişti. Peki Mehtap Algül Reymen sevgili mi? 

Mehtap Algül Kimdir?

MEHTAP ALGÜL REYMEN SEVGİLİ Mİ?

Instagram'da 200 binden fazla takipçisi olan ve uzun zamandır aktif bir şekilde yer alan Mehtap Algül, çektiği storylerde birçok ünlü isime de yer veriyor. Özellikle reymen ile çektiği hikayeler, oldukça ilgli görüyor. Algül YouTube kanalı açtıktan sonra kısa süre içerisinde Reynmen'in takipçisi kitlesinden de oldukça fazla takipçi kazandı. Bu da Mehtap Algül Reymen sevgili mi dedikodularını beraberinde getirindi. Ancak Algül, çektiği bir vlog da Reynmen'in evini ziyarete gitmiş ve popüler isme "ablacım" diye hitap etmişti. Bu sözden sonra Reymen Mehtap Algül sevgili mi tartışmaları da kapandı. Öte yandan geçtiğimiz aylarda mehtap algül doğum günü partisine reynmen ve çokça ünlü isim katılmış, sosyal medya adeta bu parti ile yankılanmıştı. 

MEHTAP ALGÜL NE İŞ YAPIYOR?

Sosyal medyada özellikle instagram ve youtube üzerinde hatrı sayılır sayıda takipçisi ve abonesi bulunan Mehtap Algül, aynı zamanda Bahşehir Üniversitesi'nde İletişim Fakültesi'nin altında kurulan BAU NEXT'in yöneticiliğini yapmakta. Türkiye'de ilk defa kurulan dijital platform merkezinde, değişen sistemin takibi ve influencerlar ile birlikte yenilenen özellikler araştırılıyor. Ayrıca Bahşehir Üniversitesi'nde okuyan yüksek takipçili isimlerle de marka yönetimi konusunda projeler geliştiriyor. Peki Mehtap Algül kariyeri nasıl?

Mehtap Algül Kimdir?

EKONOMİ BAKANLIĞI

  • Apprentice – İhracat Genel Müdürlüğü | Haziran 2007-Ağustos 2007
  • Intern – İhracat Genel Müdürlüğü | Haziran 2007-Ağustos 2007

BOTAŞ

Sude Alkış Kimdir? Sude Alkış Özgür Foster Aşkı HABERİNİ OKUYUN

  • Intern – Uluslarası Projeler | Ekim 2010-Şubat 2011

PARK DANIŞMANLIK

  • Uluslarası Ticaret Uzmanı | Mart 2012-Eylül 2014

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ 

  • Sosyal Medya Direktörü | Eylül 2014-Mart 2017
  • BAU Next Director | Nisan 2027-Halen devam ediyor
Editör: Haber Merkezi