Melisa Şenolsun Kimdir? Netflix'in orjinal dizisi Atiye'nin genç oyuncusu Melisa Şenolsun gösteridiği oyunculuk ve cesur sahneleriyle diziye damga vurdu. Atiye'yi izleyen diziseverler Melisa Şenolsun hayatı için araştırma yapmaya başladı. İşte Melisa Şenolsun yaşı, biyografisi ve sevgilisi?

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun son günlerde en çok araştırılan isimlerin başında geliyor. ABD'de düzenlenen Hollywood Türk Filmleri festivalinde giydiği kıyafetiyle olay yaratan genç oyuncu şimdi de Atiye dizisinde canlandırdığı karakterle gündeme geldi. Daha önce Melisa Şenolsun Tatlı Küçük Yalancılar ve Kiralık Aşk dizilerinde rol almıştı. 27 Aralık'ta yayınlanan dizinin hemen ardından diziseverler Melisa Şenolsun kimdir? araştırması yapmaya başladı. İşte Atiye Cansu yani Melisa Şenolsun'un biyografisi..

Melisa Şenolsun Kimdir?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisidir. Kendisi gibi oyuncu olan Efecan Şenolsun ağabeyidir. Kariyerine 2015 yılında Türk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar ile başladı. İzmir Gelişim Koleji Anadolu Lisesi mezunu olan Melisa Şenolsun, Uğur Mumcu Bornova Devlet Tiyatrosu'nda çalıştı. Kiralık Aşk dizisinde "Sude" karakterini canlandırdı. Daha sonra ise Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizide Mert Yazıcıoğlu ile birlikte "Ceren" karakteriyle başrol oyuncu olarak yer aldı.

Melisa Şenolsun Yaşı ve Boyu Kaçtır?

Melisa Şenolsun 24 Eylül 1996 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen İzmirli olan güzel oyuncu Melisa Şenolsun İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun olmuştur. 20 yaşında olan genç oyuncunun Efecan Şenolsun adlı bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Melisa Şenolsun'un boyu 1.70 cm, kilosu ise 59 kilodur.

Atiye Cansu Kimdir? Atiye Cansu Gerçek Adı Ne?

Atiye Cansu, Netflix'in Hakan Muhafız'dan sonra çıkardığı ikinci orjinal Türk yapımında oynayan Melisa Şenolsun'un karakter ismi. Yayınlanan 8 bölüm sonunda oynadığı oyun ve cesur sahneleriyle akıllarda yer eden Atiye Cansu kimdir? Cansu, Atiye'nin deli dolu kız kardeşidir. Umursamaz görünür ancak içten içe çok düşünür. Atiye'nin yanında silik kalmaktan ve hep birilerinin bir şeyi olmaktan sıkılan Cansu bir hata yapar ve ablasının nişanlısı ile birlikte olur. Cansu için artık pişmanlık vaktidir ve yüzleşmesi gerekecektir. 

Atiye Sevişme Sahnesi

Atiye sevişme sahneleri diziye damga vurdu. Sosyal medya atiye dizisinde yer alan sevişme sahneleriyle yankılandı. Dizide Ozan karakterini canlandıran Metin Akdülger, ilk olarak Atiye ( Beren Saat ) daha sonra ise Cansu ( Melisa Şenolsun ) ile sevişti. Bu cesur sahneler diziye damgasını vururken sosyal medya da özellikle twitter da oldukça konuşuldu. 

Melisa Şenolsun Kimdir?

Melisa Şenolsun Dizileri

Bugüne kadar birçok başarılı dizi ve film projesi içerisinde yer alan Melisa Şenolsun, son olarak rol aldığı Atiye Cansu karakteriyle izleyenlerde merak uyandırdı. Genç bir tasarımcıyı canlandıran Melisa Şenolsun kimdir ve Melisa Şenolsun dizileri de oynadığı karaktere verdiği hayattan sonra araştırılmaya başladı. İşte Melisa Şenolsun dizileri:

2015 - Tatlı Küçük Yalancılar - Hande
2015 - 2017 Kiralık Aşk
2016 - 2017 Umuda Kelepçe Vurulmaz
2018 - Nefes Nefese - Rüya
2019 - Atiye - Cansu