Merve Hasman Salvator kimdir? Covid-19 salgını nedeniyle ilginç açıklamalarda bulunan Merve Hasman Salvatori hayatı merak konusu oldu. Peki Merve Hasman Salvatori işi ne, neden italya'da yaşıyor. İşte Merve Hasman Salvatori biyografisi

Merve Hasman Salvatori kimdir?

Merve Hasman Salvatori kimdir? İtalya'da yaşanan Türk iş adamı Nurettin Hasman'ın kızı Merve Hasman Salvatori koronavirüs salgını sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklama ile gündem oldu. Peki Merve Hasman Salvatori ne iş yapıyor? Merve Hasman Salvatori kimdir?

Merve Hasman Salvatori kimdir

Merve Hasman Salvatori, bundan 4-5 yıl önce gittiği bir İtalya tatilinde eşi Tomasso Salvatori ile tanışıyor. Tomasso Salvatori eşsiz lezzetler yaratan İtalyan bir şef. Yemeklerini kontrol etmek için gelen Tomasso aynı ortamda Merve Hasman ile karşılaşıyor. Ve ilk kıvılcım burada doğuyor. Önce telefondan yazışıyorlar sonra ise görüşmeye başlıyorlar. Tomasso 4 ay sonra Merve Hasman'a evlilik teklifi ediyor. 9 ay sonra ise çift evleniyor. Böylelikle Merve Hasman Tomasso İtalya'da yaşamaya başlıyor. Ünlü iş adamı Nurettin Hasman'ın kızı Merve Hasman Salvatori, aynı zamanda fotoğraf sanatı ile de uğraşıyor. 2016 yılında yapılan bir röportajda Merve Hasman Milano'da üniversite'ye başladığına ve bir medya ajansına bağlı olduğunu bilidiriyor. Ufak ufak çekimlere başladığını da aktaran Merve Hasman Salvatori aynı zamanda Mevlana kültüründen etkilenen bir fotoğrafçı. 

Nurettin Hasman kimdir?

Nurettin Hasman kimdir? İki kız çocuğuna sahip ünlü iş adamı. Bir kızı fotoğraf sanatçısı bir kızı ise mimar. Bir zamanlar adı birçok aşk dedikodusuna da karıştı. Şimdilerde sakin bir hayat yaşıyor.

Merve Hasman Salvatori kimdir

Editör: Haber Merkezi