Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir? Abdurrahman Çığ ne dedi? İddialara göre, ablasının 20 yıllık eşi İsa Akman'dan maddi ve manevi istismarı gören Abdurrahman Çığ, bir ormanda tecavüze uğradı. Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir? Abdurrahman Çığ ne dedi?

Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir? Abdurrahman Çığ ne dedi? Sosyal medya gündem olan Abdurrahman Çığ'ın anlattıkları Türkiye'nin konuştuğu Palu Ailesi'ni hatırlattı. 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ, 20 senelik eniştesi tarafından kandırıldığı iddia etti. Eniştesinin evlendirme vaadiyle kendisine 500 bin liralık senet imzalattığını söyleyen Abdurrahman Çığ, eniştesi tarafından tecavüze uğradığını da belirtti. Çığ’ın ormanda çekilmiş çıplak fotoğraflarıyla Müge Anlı’ya başvurdu. Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir? Abdurrahman Çığ ne dedi?

Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir?

Müge Anlı İsa Akman ve Abdurrahman Çığ olayı nedir?İddiaların odağındaki adın ilk vukuatı da olmadığı öğrenildi. 2019 yılında ölümle neticelenen bir olaya karıştığı öğrenildi. Enişte İsa’nın yaptığı peynirleri tüketen 9 kişinin sağlık problemi yaşadığı, 1 kişinin ise öldüğü gün yüzüne çıktı.Eşinin kardeşine işkence ettiği, dolandırdığı, istismar ettiği öne sürülen İsa Akman’ın genç adamın dini duygularını da istismar ettiği belirtildi. Genç adamı Afyon’da bir hocaya götüren İsa Akman’ın buradaki hocayla da iş birliği yaptığı öne sürüldü. Kısmeti bağlı olduğu için evlenemediğine inandırılan genç adam, Afyon’da hoca olduğu öne sürülen kişi tarafından okunduğuna ve kısmetinin açıldığına ikna edilerek burada da 3 bin lira parasının alındığını belirtti.

Editör: Haber Merkezi