Nihat Hatioğlu hasta mı? İlahiyatçı ünlü isim Nihat Hatipoğlu'nun bir süredir televizyon ekranlarında olmamasının ardından hasta olduğu ve koronavirüs tedavisi gördüğü iddia edilmişti. Hatipoğlu cephesinden bu iddialar yanıt gelmeyişi söylentileri her geçen gün doğrulamıştı. Ancak Nihat Hatipoğlu sessizliğini bozdu ve facebook hesabından açıklamalarda bulundu. Peki Nihat Hatipoğlu koronavirüs mü oldu? Nihat Hatipoğlu kovid mi?

Nihat Hatipoğlu hasta mı?

ATV ekranlarında Ramazan ayında sahur programı yaparak tanınırlığı artan Nihat Hatipoğlu hasta mı? Nihat Hatipoğlu korona mı şeklinde sorular sosyal medyadan sorulmaya devam ederken yeni bir açıklama da ünlü ilahiyatçıdan geldi. Nihat Hatipoğlu hasta mı? Nihat Hatipoğlu korona mı söylentilerine ünlü profesör yaptığı açıklamayla son noktayı koydu. İşte o açıklama

Nihat Hatipoğlu korona virüs mü?

Nihat Hatipoğlu'nun bir süredir ekranlarda olmaması üzerine vatandaşlar da merak etmeye başladı. Ünlü isim için iddia edilen Nihat Hatipoğlu korona mı şeklindeki yorumlar ise gün geçtikçe çoğaldı. Peki Nihat Hatipoğlu kovid mi? Konuyla ilgili ünlü isim Facebook hesabından açıklama yaparak durumuna dair son noktayı koydu. İşte Nihat Hatipoğlu'nun facebook üzerinden sevenleri için yaptığı paylaşım. " “Dostlar rahatsızım. Tedavi devam ediyor. Özel dua istiyorum bu akşam” ve “Ya şafi Hocamız tedavi görüyor. Duanızı rica ediyoruz.”