Nur Yerlitaş kimdir? Bir dönem SHOW TV'de moda programında oldukça ünlenen ve Türkiye'nin en ünlü modacıları arasında gösterilen Nur Yerlitaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan bu olayın ardından sevenleri Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş neden öldü gibi soruların cevabını bulmak istiyor

Nur Yerlitaş kimdir? 

Nur Yerlitaş'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği öğrenildi. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş kaç yaşında?

Nurella lakabıyla tanınan Nur Yerlitaş, 1960 yılında dünyaya geldi. Anne tarafından Arap kökenli baba tarafından Giresunlu olan Nur Yerlitaş, jüri üyeliğini üstlendiği programlarla tanındı. Şimdilerde pek çok ünlü ismin sahne kostümünü tasarlayan Nur Yerlitaş, oda kariyerine 80’li yılların başlarında İtalya’dan ve Fransa’dan getirdiği kıyafetleri satarak başladı.

Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş öldü mü?

2010’da Yemekteyiz programında bazı ünlülerle daha yarışmacı olarak yer aldı. Demet Akalın’ın Giderli 16 isimli albümünde yer alan ”Türkan” isimli müzik klibinde oynadı. Genellikle moda alanında tanınıyor olsa da, 2007 yılında dans yarışmasının jüri üyeliğini de yaptı.

Nur Yerlitaş neden öldü?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına bağlanarak yaşadığı süreci anlatan Nur yerlitaş şunları demişti: Ben son televizyon programından 2 aylık parayı bırakıp çıktım. Benim 'başım ağrıyor' deyip çıktım. Panik atak diye doktora gittim meğer tümör beynime yaklaşmış.
 

Editör: Haber Merkezi