Nurtaç Türkeli kimdir? YouTube üzerinde videolar çekerek 35 bin abonenin üzerine çıkmayı başaran Nurtaç Türkeli biyografisini elde ettiğimiz bilgiler doğrultusunda paylaşıyoruz. Bu bilgiler Nurtaç Türkeli Youtube kanalı ve sosyal medya hesapları araştırması sonucunda elde edilmiştir

Nurtaç Türkeli kimdir?

Nurtaç Türkeli birçok videosunda Karadenizli olduğunu ifade ediyor. Kesin olarak bilinmesede Sinoplu olabilir. Kardeş sayısı da tam olarak bilinmiyor ama erkek kardeşi olduğu videolardan anlaşılıyor. Nurtaç Türkeli, Kayseri Erciyes Üniversitesi'nde Çin Dili ve Edebiyatı bölümünü bitirdi. Önce Türkiye'de bir işe girdi ancak işler istediği gibi gitmeyince yolu Çin'e düştü. Daha sonra Çin'de 5 yıl gibi bir süre yaşadı ve Zach ile tanışarak evlendi.

Evliliğin ardından ise Amerika'nın Teksas kentinde yaşamaya başladı. Şu anda Nurtaç Türkeli kayınvalidesi ve günlük vloglarıyla oldukça beğeniliyor. Ancak bizim gözümüzde videoların starı Norm!

Mom Mary'e parantez açmak gerek

Nurtaç Türkeli'nin kanalında sık sık karşılaşılan Mom Mary de ayrı bir parantezi hak ediyor. Videolardaki pozitif tavrı ve yardımseverliği ile birçok kişinin semptasini kazandı. Ayrıca Mary, profesyonel fotoğraf çekiyor ve gezmeyi de oldukça seviyor. Instagram adresi ise marydanzphoto.

Editör: Haber Merkezi