Oğuz Özyaral kimdir? Zahide Yetiş'in sunduğu televizyon programlarında izleyiciyle buluşan Oğuz Özyaral'ın covid-19 testinin pozitif çıktı. Yaşanan bu gelişmenin ardından Oğuz Özyaral nereli, Oğuz Özyaral özgeçmişi gibi sorular araştırılmaya başlandı.

Oğuz Özyaral kimdir? Prof. Dr. Oğuz Özyaral kaç yaşında?

Oğuz Özyaral kimdir?

Oğuz Özyaral kimdir? Koronavirüs Türkiye'de en büyük darbelerinden birini de sağlık çalışanlarına vurdu. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yaptığı açıklamada 601 sağlık çalışanının koronavirüse yakalandığı belirtilmişti. Öte yandan covid-19 sebebiyle yaşamını yitiren doktorlar da vardı.

Bugün alınan son bilgilere göre Profesör Doktor Oğuz Özyaral'ın koronavirüs testlerinin de pozitif çıktı açıklandı. Peki Oğuz Özyaral kimdir?

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, 64 yaşında. Üniversitede ilk yıllarını işletme bölümünde geçirdikten sonra, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim almıştır.

Oğuz Özyaral kimdir? Prof. Dr. Oğuz Özyaral kaç yaşında?

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev almaktadır. Televizyon programlarında da zaman zaman yer alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, ‘Titiz misin?’ adlı program da yapmıştır.