Rachel Araz kimdir? Kurduğu blog sitesinin kısa süre içerisinde çok iyi trafik almasından sonra tasarım taytlar satmak için bir e-ticaret sitesi kurdu. Daha sonra düğün görüntüleriyle instagramda top seviyeye ulaşarak birçok genç kızın idolü haline geldi. Peki Rachel Araz kiresepi kimdir? Rachel Araz eşi kim?

Rachel Araz Kiresepi kimdir?

Rachel Araz kiresepi hayatı sevdikleri tarafından merak ediliyor. Rachel Araz biyografisini ve sosyal medyadaki süreci ile Rachel araz eşi kim ve Rachel araz kaç yaşında gibi sorular merak konusu. İşte Rachel araz kiresepi kimdir sorusuna kendi ağzından verdiği cevaplar

Rachel Araz kiresepi 32 yaşında, İstanbul doğumlu. Sabancı Üniversitesi Lisans mezunu. Modacılık yapmakta. 

Bir blog açmıştım, Sabancı Üniversitesi'nde okurken. Burada sevdiğim kombinleri ve yaptım tasarımları paylaşmaya başladım. Daha sonra bunu bir e-ticaret sitesine çevirdim.  Onun uzantısı olarakta instagram hayatımıza girdi. Ve instagram üzerinden mikroblogging yapmaya başladım. Beni blogta takip eden insanlar instagramda da takip etmeye başladılar ve burada paylaşım yapmak daha kolay olduğu için daha aktif kullanmaya başladım. 

Rachel Araz eşi kim? Nasıl tanıştı

Rachel Araz Kiresepi kimdir? Rachel Araz eşi kim?

Eşim beni gittiğimiz bir restoranda görüyor, beğeniyor. Bende o sıralar beymende çalışıyorum. Ve sürekli iş çıkışı aynı restorana gidiyorum. Eşimde o muhitte oturuyor, sık sık kendi arkadaşlarıyla o mekana gidiyormuş. Daha sonra bir şekilde ismimi öğreniyor ve o şekilde tanışıyoruz.

Sami Kiresepi Kimdir?

Santa Farma’nın üçüncü kuşak yöneticisi olan Sami Kiresepi, Fevziye Mektepleri Vakfı Ayazağa Işık Lisesi’ni  bitirdikten sonra American University Kogod School of Business’ta lisans öğrenimini tamamladı. Brandeis University International’da İşletme dalında MBA derecesine sahip olan Sami Kiresepi, kariyerine 2001 yılında,  ABD’de Johnson & Johnson’da başladı. Burada Ticari Pazarlama Asistanı, Pazarlama Müdür Yardımcısı ve Ürün Müdürü olarak görev yapan Kiresepi, 2006 yılında Santa Farma’da göreve başladı. Santa Farma’da Ürün Müdürü, Bölge Tanıtım Müdürü, Pazarlama Müdürü ve Pazarlama Direktörü olarak çalışan Sami Kiresepi, yeni görevinden önce şirketin Stratejik Planlama Direktörü olarak görev yapıyordu.

Editör: Haber Merkezi