Ramazan Kurtoğlu kimdir? Genellikle televizyon ekranlarında görülen ancak bugünlerde daha çok karşılaşılan Ramazan Kurtoğlu söyledikler, analizleri, tespit ettikler ile farklı bir rol model. Dolayısıyla vatandaşlar da Ramazan Kurtoğlu kimdir, Ramazan Kurtoğlu nereli? gibi soruları araştırmaya başladı. İşte akademik çalışmaları, Ramazan Kurtoğlu kitapları ve daha fazlası bu biyografinin içerisinde

Ramazan Kurtoğlu kimdir?

Ramazan Kurtoğlu kimdir?

Geçtiğimiz günlerde katıldığı CNN Türk canlı yayınında koronavirüs salgını için farklı bakış açısı ortaya koyan Ramazan Kurtoğlu hakkında birçok soru araştırılıyor. Özellikle Ramazan Kurtoğlu kitapları ve akademik çalışmaları bu soruların başında geliyor. Peki Ramazan Kurtoğlu kimdir? Koronavirüs salgını için neler söyledi?

Asıl adı Ramazan Kağan Kurtoğlu. Antalya doğumlu, 63 yaşında. Katıldığı birçok televizyon programında yörük olduğundan bahsetmiştir. Babası eski milli güreşçilerden Muharrem Kurt'tur. Bugüne kadar birçok büyük şirkette çeşitli görevler üstlenmiş, bolca kitap yazmış ve hayatını bir şeyler anlatmaya adamış kimse. 

Ramazan Kurtoğlu akademi hayatı

Ramazan Kurtoğlu akademik ve eğitim hayatıyla da çokça merak konusu. 

Ramazan Kağan Kurtoğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini Antalya'da tamamladı. 1981 yılında Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayıp 1982 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Personel Yönetimi ve Endüstri İlişkileri üzerine yüksek lisansını bitirdikten sonra The University of British Colombia, Vancouver, University of California, San Diego, University of Pennsylvania ve Kaliforniya Irvine’de; genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce eğitimi, davranış bilimleri, uluslararası finansman, ekonomi ve küresel operasyon yönetimi konularında lisansüstü, master ve doktora eğitimi gördü.

Personel Yönetiminde Davranış Bilimleri başlıklı yüksek lisans tezi, Türkiye’de İthal İkamesinden Liberal Ekonomiye Geçiş Sonrasında Borç Büyüme ve İşsizlik başlıklı doktora tezi hazırlamıştır.

1999 yılında Kaliforniya Üniversitesi'nde Uluslararası Finans ve Piyasa Sermayeleri başlıklı sertifika programı yapmıştır. 2002 yılında Kaliforniya Üniversitesi'nde Küresel Operasyon Yönetimi alanında Pre-MBA programı yapmıştır.

Subliminal Mesajlar ile ilgili "ABD Siyaset Stratejisinde Evanjelist-Kabalist Felaket Filmleriyle Psikolojik Savaş Operasyonları ve Türkiye" başlıklı bir makalesi vardır.

İstanbul Aydın Üniversitesi İktisadi ve İdari Birimler Fakültesi'nde ekonomi dersleri vermiştir

Ramazan Kurtoğlu kimdir?

Ramazan Kurtoğlu kitapları

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde dersler veren ve televizyonlarda çarpıcı açıklamalara imza atan Ramazan Kurtoğlu kitapları şu şekilde

Küresel Düzenin Şifreleri (Cansu Canan Özgen-Ramazan Kağan Kurtoğlu)

Nörofinans

Türkiye Ekonomisi (1838-2010) Mali Bağımlılık, Büyüme, Krizler ve Siyasi Sonuçları

Küresel Hegemonya Savaşları & İklim, Su ve Gıda

Din ve Küresel Ekonomi-Politik (Orion Yayınları)

Küresel Para Savaşları ve Davranış Ekonomisi Nörofinans

Küresel Hegemonya Savaşları & İklim Su ve Gıda

Küresel Ekonomik Kriz ve Yeni Dünya Düzeni (Orion Kitabevi)

Evanjelizm - Hollywood ve Kabala'nın 13.Havarisi & Dünya İmparatorluğu ve Türkiye (Orion Kitabevi)

Tanrı İmparatorluğu ve Türkiye

Türkiye ve Mesihuşa

Bayrak Türklerin Ya Ekonomisi

Küresel Düzenin Şifreleri

Ramazan Kurtoğlu koronavirüs açıklaması

Sanal para, legodin ve sentetik insan. Sanal parayı bir şekilde ittiriyorlar. Koronadan sonra nakit para kullanmayın diyorlar. Sanki kredi kartı çok daha temiz? Ama maksat o değil, maksat nakit paraya karşı bir reaksiyon oluşturmak. 

Ramazan Kurtoğlu kimdir?

Lego din nedir?

Sovyetler birliğinin kurulmasıyla birlikte dünyada dinsiz bir toplum yaratma modelini küresel elitler denediler. Merak etmeyin kapitalizm de sosyalizm de aynı merkezin oyunu. Ancak dinsiz bir toplum olmayacağını 1978'de gördüler. Bize de deaş, pkk, pyd dayattılar... Peki nedir lego din? 

Biraz yahudilik, biraz hristiyanlık, biraz müslümanlık bol pagan çok tanrılı din hoş geldin FETÖ. Ama bunlar FETÖ ile bitmedi ki. Sadece hristiyan dünyasında 43 bin cemaat var. İslam dünyasında ise 80 bin cemaat ve tarikat var. Ancak 2027 simülasyonunda 55 bin hristiyan, 150 bin islam cemaati olacak. Çünkü bir şeyi gördüler. Dinsizlik propagandası ile insanları dinden koparmak mümkün değil.  Ama... 

Devamını izleyebilirsiniz...

Kaynak: Wikipedia, Sizinle İletişebilir Miyiz ?