Küçük yaşlarda meslek hayatına başlayan Saç Stilisti Murat Kılıç, çalışmalarına aktif bir şekilde devam ediyor. 2018 yılında kuaför markası Themost ile iş birliğine başlayan Kılıç, 2020 yılında Themost Beylikdüzü ve Themost Bahçeşehir şubelerinin kurucu ortağı olmuştur. Meslek hayatındaki çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kılıç, “Meslek hayatıma 16 yaşında başladım. İyi ki erken başlamışım. Çünkü o zamandan bu zamana hizmet anlayışımı çok fazla geliştirdim. Artık çok daha başarılı bir saç stilistiyim. Bu da beni çok mutlu ediyor.” ifadelerinde bulundu. 

Meslek hayatı içerisinde aktif bir şekilde yer aldığını, kendisini sürekli geliştirdiğini belirten Murat Kılıç, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “İnovatif bir çalışma ve hizmet, meslek içerisinde arzu edilen gelişmenin yakalanmasını mümkün kılıyor. Bu nedenle kişinin kendisini geliştirmesi için titiz bir çalışma içerisinde bulunması çok önemli. Meslek hayatım boyunca her zaman sektörel gelişmeleri yakından takip ettim. Bu sayede müşteri memnuniyetini önceleyerek gerçekleştirdiğim uygulamalarda başarı elde ettim.”

13 Yıldır Aktif Olarak Meslek İçerisinde Yer Alıyorum

13 yıldır meslek içerisinde aktif bir şekilde yer aldığının altını çizen Murat Kılıç, bu durumun kendisini oldukça mutlu ettiğini de sözlerine ekledi: “Saç şekillendirmek, yaratıcılık ve özgünlük gerektiren bir iş. Dolayısıyla saç stilisti olmak istiyorsanız, yenilikçi bir çalışma içerisinde yer almalısınız. Küçük yaşlardan itibaren kendimi bu alanda geliştirmenin hayallerini kurdum. Şu anda olmak istediğim konumdayım ve daha fazlasını yapabilmek için hizmet ağımı genişletmek istiyorum.”

Halihazırda Themost Bahçeşehir ve Beylikdüzü Şubelerinin Kurucu Ortağıyım

Themost ile 2018 yılında çalışmaya başladığının altını çizen Murat Kılıç, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı: “2018 yılında Themost ile çalışmaya başladık. 2020 yılında ise meslek hayatımı doğrudan etkileyen bir yenilik karşıma çıktı. Themost Bahçeşehir ve Beylikdüzü şubelerinin kurucu ortağı oldum. Geniş bir hizmet ağı üzerinden müşterilerimize yenilikçi hizmet sunuyoruz. Alanında uzman ve deneyimli bir ekibe sahibiz. Bu sayede müşteri memnuniyetini önceleyen bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Kadınların en çok değer verdiği şeylerden biri estetik saç stiline sahip olmak. Bunu yerine getirebilmek bizim temel hedeflerimiz arasında bulunuyor.”