Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı neden istifa etti? Geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayınla gündem olan Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı görevinde ayrıldı. Olayın ardından vatandaşlar Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Şafak Ertan Çomaklı neden istifa etti? Haberimizin detaylarında söz konusu bilgilere ulaşılabilir.

Şafak Ertan Çomaklı kimdir?

Erzurumlu Şafak Ertan Çomaklı 1975 yılında dünyaya gelmiştir. Üniversiteyi Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Maliye ve Mali Hukuk Bölümü'nde tamamlayan Şafak Ertan Çomaklı yüksek lisans öğrenimini de söz konusu üniversitede tamamladıktan sonra Uludağ Üniversitesi'nde Mali Hukuk anabilim dalında doktora programını tamamlamıştır. Birçok ülkede polis eğitimleri veren Şafak Ertan Çomaklı son olarak Polis Akademisi Başkanlığı'nda polis ve komiser yardımcısı alım ve eğitimi ile rütbe terfi süreçlerinin planlamasında yer almıştır.

Şafak Ertan Çomaklı neden istifa etti?

Anadolu Üniversitesi Rektörü Şafak Ertan Çomaklı görevinden istifa etti. Konuya ilişkin Yükseköğretim Kurulu (YÖK) açıklamada bulundu. Çomaklı'nın sağlık gerekçesiyle istifa ettiği YÖK ve Cumhurbaşkanlığı'na istifasını sunduğu ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi