Somer Sivrioğlu kimdir? Avustralya'da restoran işleten ve Türkiye'ye Masterchef programı için sık sık gidip gelen Somer Sivrioğlu bugün diğer şeflerle birlikte Survivor'a konuk olacak. Vatandaşlar samimi tavırlarıyla sevecenlik kazanan Somer Sivrioğlu hayatı ve özgeçmişini merak ediyor

Somer Sivrioğlu kimdir?

Reyting rekorları kıran Survivor'da bugün büyük bir sürpriz yaşanacak ve yarışmaya Masterchef'in ünlü şefleri bağlanacak. Peki bu şeflerden Somer Sivrioğlu kimdir?

49 yaşında olan Somer Sivrioğlu, 1995 yılında akademik kariyer amacıyla Avustralya’ya göç etti. Master eğitimi görürken şeflik yoluna ilk adımı attı. Bir süre restoran zincirlerinde yöneticilik yaptıktan sonra Sydney’de menüsünde pek çok meze ve klasik Türk mutfağına ait lezzet bulunan bir restoran açtı.

Misafir jüri olarak Türk mutfağını tanıtmak için MasterChef Avustralya’da yer aldı. 2015 yılında Türk mutfağını sevdirmek için bir kitap hazırladı. 2001 yılında Aslı Sivrioğlu ile hayatını birleştiren Somer Sivrioğlu, 2 çocuk babasıdır. Çift daha sonra boşanmıştır.

Somer Sivrioğlu, MasterChef Türkiye’de de jüri üyeliği yapmıştır.

Editör: Haber Merkezi