Survivor Cemalcan kimdir? Survivor'un en renkli yarışmacları içerisinde yer alan ve açık artırma oyununda sütlaç için ecel terleri döken Cemal Can Canseven bir anda Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Birleşme partisinde de oldukça cool gözüken Cemal Can Canseven hayatı merak ediliyor. İşte Survivor Cemal Can Canseven boygrafi ve hakkında bilinmeyenler

Survivor Cemalcan kimdir?

Survivor 2020'nin en çok konuşulan isimlerinden Cemal Can Canseven nereli ve yaşı gibi sorular merak ediliyor. Cemal Can Danla Biliç dostluğu ise herkesin dilinde. İşte Cemal Can Canseven kimdir sorusunun cevabı. 

Instagram takipçisi 1.5 milyona yaklaşan takiçisi ile dikkatleri üzerine çeken Cemal Can Canseven, sempatik tavırlarıyla da halkın gönlünde yer kurdu. İşte Cemal Can Canseven mesleği ve daha fazlası

Survivor Cemalcan kimdir? Cemal Can Canseven kimdir?

Babası Selanik göçmeni, annesi ise Rize'li. Aslen ise İzmir'li. 1996 doğumlu. 1987 doğumlu bir de ablası var.

Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamlayan Cemal Can, Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başlayınca bu vesileyle İstanbul'a yerleşti ve arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başladı.

Acun Ilıcalı'yla beraber insagram takipçi sayısı muhabbeti yapan yarışmacılar içerisinde en çok takipçiyi artırararak adeta rekor kırdı. Cemal Can Canseven'in bir günde takipçi sayısı 300 binden fazla artış gösterdi. Ayrıca Survivor Cemacan Danla biliç sıkı bir dost. 

Editör: Haber Merkezi