YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ KİMDİR?

Yeşim Meltem Şişli kimdir? İBB Genel Sekreterliği yardımcısı makamına gelen ilk kadın Yeşim Meltem Şişli'nin biyografisi merak ediliyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından İBB Genel Sekreterliği makamına getirilen Yeşil Meltem Şişli'nin yaşı ve nereli olduğu gibi sorular vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte cevaplar.

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ KARİYERİ

Şişli, 33 yıldır aralıksız sürdürdüğü profesyonel yaşamının yaklaşık 27 yılını enerji sektöründe tamamladı. Türkiye Elektrik İletim AŞ'den emekli olduğu 2007 yılından itibaren Türkiye'nin önde gelen elektrik üretim ve dağıtım şirketlerinde üst yönetici olarak görev yaptı.

Ahlaksız Sözler Söyleyen İBB Genel Sekreter Yardımcısı Yeşim Meltem Şişli İçin İmamoğlu'ndan Açıklama!

YEŞİM MELTEM ŞİŞLİ GÖREVLERİ

Yeşim Meltem Şişli kimdir?

Gazi Üniversitesi İ.İ.B.F Ekonomi Mezunu olan Meltem Şişli adil, kamu ve özel sektörde birden fazla şirket ve elektrik piyasası kuruluş çalışmalarında rol aldı, bu yapılanmalarda alt yapı mimari tasarımlarının dizaynı ve geliştirilmesi ile satın alma süreçlerini yönetti. Diğer yandan kurumsal hedeflerin ve performansın geliştirilmesi ve ölçülmesini temel alan kısa ve uzun vadeli stratejik planlama ve kalite standartları çerçevesinde entegre yönetim sistemlerinin kurulması çalışmaları ile şirketlerin verimliliğini ve etkinliğini artırmak amacıyla çalışan kapasitesinin ve motivasyonunun artırılmasına yönelik çalışmalarda yetkindir.

SEO: GÖKTUĞ EFİL

Editör: Haber Merkezi