Zafer Şahin Özturan kimdir? Zafer Şahin Özturan neden istifa etti? AK Partili Zafer Şahin Özturan görevinden istifa etti. AK Parti Akdeniz ve Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi Zafer Şahin Özturan, Akdeniz Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden istifa etti. Özturan’ın istifası araştırma konusu oldu. Merak edenler için haberimizde Özturan ile ilgili detayları ele aldık. Zafer Şahin Özturan kimdir? Zafer Şahin Özturan neden istifa etti?

Zafer Şahin Özturan kimdir?

Zafer Şahin Özturan 1980 yılında Siirt’te doğmuştur. Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi mezunu olan Özturan serbest muhasebeci mali müşavirlik yapmıştır. Uzun yıllar gençlik kollarında görev yapan Zafer Şahin Özturan Akdeniz İlçe Başkanı olarak seçilmişti.

Zafer Şahin Özturan neden istifa etti?              

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile problemler yaşadığı iddia edilen Zafer Şahin Özturan istifa etti. Yakın akrabalarının işe aldırdığı öne sürülen Zafer Şahin Özturan bunun üzerine görevinden ayrıldığını açıkladı. Özturan gündeme gelen bu iddiaların ardından büyük tepki toplamıştı.

Editör: Haber Merkezi