Zeynep Alkan kimdir? Instagram'da yarım milyonu aşkın takipçisi olan zeynepalkanz düzgün fiziği ve paylaştığı fotoğraflarla kullanıcıların dikkatini çekiyor. Özellikle son paylaştığı gönderilerle gündeme boma gibi düşen Zeynep Alkan kaç yaşında, Zeynep Alkan boyu kaç gibi sorular araştırılıyor. İşte cevabı.

Zeynep Alkan kimdir?

Zeynep Alkan kimdir? Bilhassa yaz aylarında paylaştığı bikinili fotoğrafları ve düzgün fiziğiyle sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmeyi başaran Zeynep Alkan hayatı ve biyografisi merak ediliyor. İşte zeynepalkanz kimdir sorusunun cevabı.

Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör'ün kızı olan Zeynep Alkan, 22 yaşında. Babasının genlerinden geliyor olacak ki küçük yaşlardan itibaren tiyatroya ilgi duymuş ve genç yaşına rağmen birçok sahnede oyun oynamış. 2 sene Kadıköy Devlet Konservaturaında video destekli eğitim alan Alkan'ın Ayşe adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 

Bundan 3 yıl önce Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde ilk kez karşımıza çıkan Zeynep Alkan, canlandırdığı Emoji Emel karakteriyle hafızalarda yer almıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatlari üzerine çeken ve cesur pozlarıyla araştırılan Zeynep Alkan, 1.69 boyunda ve 54 kilo. 

Editör: Haber Merkezi