İstanbul Küçükçekmece'de dün sabah saatlerinde husumetlisi Mehmet Mis'i takip ederek sırtından vurdu.Arkasında iz bırakmamak için gece yarısı çevrede bulunan güvenlik kameralarını sprey boya ile boyadı.

İstanbul  Küçükçekmece Söğütlüçeşme Mahallesi'nde dün sabah saat 07.00 sıralarında meydana gelen olayda İddiaya göre, günlerdir husumetlisi Mehmet Mis'i takip eden kimliği belirsiz bir şahıs gece saatlerinde olayın yaşandığı noktaya gelerek çevrede bulunan güvenlik kameraları sprey boya ile boyadı. Sabah saatlerinde  her şeyden habersiz şekilde minibüse bindiği yere gelerek beklemeyen başlayan Mehmet Mis ara sokakta pusuda bekleyen silahlı saldırgan tarafından sırtından vuruldu.

Silahlı saldırı sonrasında Mehmet Mis vücuduna isabet eden mermi ile yere yığıldı. Saldırgan koşarak olay yerinden uzaklaştı. Durumu gören vatandaşlar hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Huzurevinde dehşet! Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır öldü,1 yaralı Huzurevinde dehşet! Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır öldü,1 yaralı

Sağlık ekipleri olay yerindeki yaptığı ilk müdahalenin ardından Mehmet  Mis ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Eşinin yeni doğum yaptığı ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Mis'in tedavisinin hastanede devam ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

HusumetHusumet 2

Editör: Nehir Durdağı