Saç dökülmesi, kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin şikayetçi olduğu ortak bir sorundur. Günümüzde saç ekimi Ankara ile birçok kişi eski doğal ve sağlıklı saçlarına kavuşabilmektedir. 

Ankara’da Saç Ekimi Tedavisi

Saç ekimi tedavisi, eski gür ve doğal saçlarını tekrar kazanmak isteyen kişiler tarafından sık sık tercih edilen bir yöntemdir. Birçok kişi Ankara saç ekimi işlemi ile seyrelen ve dökülen saçlarının yerini doldurmaktadır. 

Saç ekimi ile doğal görünümde saçlara sahip olabilirsiniz. Saçlarınız ne kadar dökülmüş olsa da saç ekimi ile eski saçlar kolay bir şekilde elde edilebilmektedir. 

Saç ekimi tedavisi, kadın ya da erkek fark etmeksizin herkesin yaptırabileceği bir işlemdir. Seyrek saçlara sahip olan ya da saç dökülmesinden şikayetçi olan kişiler, saç ektirme işlemi ile bu sorunlarından kolay bir şekilde kurtulmaktadır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır? Kimler İçin Uygundur? Ne Kadar Sürer?

Saç ekimi uygulamasında genellikle ense kısmından alınan saç kökleri, hedeflenen bölgeye ekilmektedir. Bazı durumlarda kişinin ensesinden ya da şakak bölgesinde yeteri kadar saç kökü olmayabilir. Bu gibi işlemlerde Ankara saç ekimi için kişinin kollarından ya da göğüs duvarından da saç kökleri alınabilir. 

Günümüzde 50 yaş ve üzeri erkeklerin neredeyse yarısı saç dökülme ssaçorunundan şikayetçidir. Dolayısıyla saç ekimi Ankara işlemi erkekler için oldukça faydalı bir işlemdir. Saç kaybı yalnızca erkeklerin yaşadığı bir durum değildir. Birçok kadında saç kaybı ya da seyrekleşme sorunları yaşamaktadır. 

Saç ekiminin ne kadar süreceği belirli durumlara göre değişiklik göstermektedir. Saç ekimi yapılacak alanın genişliği ve ekim sırasında hangi uygulamanın kullanılacağı zamanı etkilemektedir. 

Saç Ekimi Sonrası Saçlar Ne Zaman Uzar?

Saç ekimi sonrasında saçların fark edilir şekilde uzamasını görmek için 6 ile 8 ay beklemeniz gerekir. Bu süre içerisinde saçlarınızın belirgin bir şekilde uzadığını görebilirsiniz. Ancak hayal ettiğiniz görünüme kavuşmak için 8 ile 10 aylık bir süreci geride bırakmanız gerekir. 

Saç dökülmesi birçok kişinin şikayetçi olduğu durumlardan biridir.  Saç ekimi yaptırmak isteyen kişiler genellikle saç ekimi Ankara işlemi ile eski dolgun ve sağlıklı saçlarına kısa sürede kavuşmaktadır.

Saç Dökülmesi Tedavisi

Saç dökülmesi yaşayan kişilerin ihtiyaçlarına göre farklı tedavi yöntemleri uygulanmaktadır. Saç dökülmesi için bir tedavi yöntemi olarak sunulan Ankara saç dökülmesi tedavisi, vücudun herhangi bir yerinden ya da ense üstünden alınan saç köklerinin, seyreklik ya da açıklık oluşan yerlerine nakil edilmesi için gerçekleşmektedir. 

Saç Dökülmesi Neden Olur?

Mevsimsel geçişler, hormonal bozukluklar, demir ya da vitamin eksikliği ve genetik yatkınlık gibi çeşitli nedenler dolayısı ile saçlar dökülmeleri yaşanabilir. Yetişkin kişilerde günlük 50 – 100 adet saç telinin dökülmesi normal olarak karşılanmaktadır. Ayrıca kadınlarda ve erkeklerde saç dökülmelerinin nedenleri değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle Ankara saç dökülmesi için yapılan saç ekimi işleminden hem erkekler hem de kadınlar istedikleri gibi faydalanabilmektedir.

Saç Dökülmesi Tedavi Edilebilir mi?    

Saç dökülmesi olan kişilerin saç ve saç derisine zarar verebilecek bakım ürünlerinden kaçınması gerekir. Saç dökülmesini önlemek için Ankara saç ekimi gibi birçok tedavi yöntemi bulunmaktadır. Dökülen saçların yenisi elde edebilmek için saç ekimi yaptırabilirsiniz.

Erdoğan noktayı koydu. Açık açık söyledi Erdoğan noktayı koydu. Açık açık söyledi

Editör: İrem Nur Kaya