Gergin ve genç bir cilde sahip olmak en çok istenilen durumlardandır. Daha çok kadınların önem verdiği durumlar arasında yer alan ameliyatsız yüz germe kırışıklıkların ve sarkmaların giderilmesinde en etkili yöntemdir. Daha çok 30-60 yaş arası kadınlarda yapılan yüz germe işlemleri pek çok farklı yöntemde yapılabilir. Lokal anestezi altında uygulanan işlemlerde kişi herhangi bir acı ya da ağrı hissi yaşamaz. 

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri Nelerdir?

Günümüzde ünlüler de dahil en sık tercih edilen ameliyatsız yüz germe işlemi askılama yöntemidir. Özel ipler kullanılarak yapılan askılama yönteminde kaşlar daha kalkık, sarkma olan bölgeler daha toplanık ve cilt gergin ve olacaktır. Cildin altına enjekte edilen hiyalüranik asitler ile yapılan germe işlemleri daha doğal ilerleyen bir yöntemdir. Sizler de ameliyatsız yüz germe yöntemi ile cildinize en uyumlu yöntemi tercih ederek herhangi bir acı hissetmeden dilediğiniz cilde kısa sürede sahip olabilirsiniz. 

Karbon Peeling Nasıl Yapılır?

Cilt lekelerinde ve akne izlerinde oldukça etkili olan cilt bakım işlemlerinden karbon peeling lazer yöntemi ile cilt soyma işlemi olarak yapılır. Cildin üzerine sürülen karbon solüsyonu ortalama 15-20 dakika kadar bekler. Bu esnada cilt solüsyonu emer ve cilt rengi artışı sağlanır. Ardından lazer yöntemi ile karbonun soyulma işlemi yapılır. Cildin gözeneklerindeki ısı ve ses dalgalarının etkisi artarak gözeneklerin küçülmesini sağlar. Karbon peeling ortalama 6-10 seans kadar yeterli olan bir işlemdir. 

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Çevresel faktörler ve ilerleyen yaş nedeniyle zaman içinde kadın ve erkeklerde vücudun bazı bölgelerinde yağlanma meydana gelebilir. Bölgesel zayıflama da tam bu noktada devreye girerek fazla yağlarınızdan kurtulmanızda yardımcı olur. Kilo vermede etkili olmayan fakat daha hızlı kilo vermeyi sağlayan bir yöntemdir. Farklı yöntemlerde yapılan işlemler sayesinde bölgesel yağlar kısa süre içinde yok edilir. Bu sayede kişi kendini daha özgüvenli ve sağlıklı hissedecektir. 

Bölgesel Zayıflama Nasıl yapılır?

Farklı yöntemler ile yapılabilen bölgesel zayıflama herhangi bir cerrahi işlem gerektirmeden özel cihazlar ile yapılan bir işlemdir. En sık tercih edilen yöntemler soğuk lipoliz ve liposuctiondur. Liposuction işleminde yağ olan bölgeye ısı verilerek yağların erimesi sağlanır. Böylelikle yağlar vücuttan atılır. Sistemik bir problemi olmayan ve gebe olmayan kişilerde uygulanabilir. Lipoliz ve liposuction işleminde tek fark yağların atılması işlemidir. Yağ oranınız ve cilt tipinizi ile uygun olan bölgesel zayıflama yöntemi ile fazla yağlarınızdan kurtulabilirsiniz. 

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Lazer ile yapılan karbon peeling işleminin pek çok avantajı vardır. Akne izi ve geniş gözenekleri olan kişilerde uygulanabilir. Ölü derinin atılması ve canlı derinin daha temiz olarak meydana gelmesi için uygulanır. İğnesiz ve acısız bir uygulama olduğundan dolayı kişi işlem esnasında herhangi bir acı hissetmez. Hamile olmayan, hormonal değerleri normal seviyede olan ve ciddi sağlık sorunu olmayan herkeste uygulanabilen bir işlemdir. Sizler de cilt sorunlarınızdan kısa sürede kurtulmak için gönül rahatlığı ile yaptırabilirsiniz.  

Karbon Peeling Fiyatları

Cilt sorunları olan kişilerde ortalama 6-10 seans kadar uygulanan karbon peelingi ilk seanslardan itibaren etkisini gösteren bir uygulamadır. Fiyatlar herkese hitap edecek şekilde sunulur. Fiyatlar seans sayısına göre değişkenlik gösterebilir. Seans sayısı arttıkça fiyatlarda da artış meydana gelecektir. Haftada bir kez yapılan peeling işlemi için güvenilir ve kaliteli hizmet sunan merkezlerden yararlanabilirsiniz. Cilt bakım işlemlerinde yapılan kampanyalar sayesinde daha uygun fiyata işlem yaptırabilirsiniz. 








 



 

Editör: Haber Merkezi