Aşı dolapları, aşı ürünlerinin uygun sıcaklıklarda kolay muhafazasını mümkün kılan medikal soğutma ekipmanları arasında yer almaktadır. Birçok hastalıkta tedavi yöntemi olarak tercih edilen aşıların, kullanılacak ana kadar ideal sıcaklık aralığında saklanması önemlidir. Zaman zaman hayati öneme sahip olan aşıların bozulması, birçok sorunu da beraberinde getirir.

Coolermed ayrıcalığıyla tasarlanan ve teknolojik çözümleri beraberinde getiren aşı dolapları; dijital ekranı, çoklu raf sistemi, ergonomik kapakları ve kilit sistemiyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Sizlere farklı hacimler üzerinden sunulan aşı dolaplarını inceleyebilir; laboratuvar, hastane gibi ortamlarda aşı dolaplarını kullanabilirsiniz.

Dijital Ekran ile Aşı Dolaplarında Tam Kontrol

Aşı dolaplarında yer alan dijital ekranlar, birçok işlemin hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde yapılmasını sağlar. Coolermed aşı dolaplarında yer alan dijital ekranlar sayesinde dolap sıcaklığını belirleyebilirsiniz. Sıcaklık ayarlarında değişiklik yapmanız gerektiğinde müdahalede bulunabilir, ilgili aşı için en uygun sıcaklık değerlerini pratik bir şekilde oluşturabilirsiniz.

Ayrıca açma / kapama düğmeleri sayesinde dolabı çalıştırabilir ya da çalışmasını sonlandırabilirsiniz. Geniş ekranı ile işlemlerin ergonomik bir şekilde yapılmasını mümkün kılan aşı dolapları, farklı hacim seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır. Aynı anda pek çok aşıyı aynı anda muhafaza edebilir, aşıların muhafazasında teknolojik çözümlerden yararlanabilirsiniz.

Çoklu Raflar, Ergonomik Kapaklar ve Kapı Kilit Sistemleri

Coolermed aşı saklama dolabı birçok özelliği ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Aşılar çoğunlukla 2 ila 8 santigrat aralığındaki bir sıcaklık değerinde saklanır. Fakat aşıların türüne göre sıcaklık değerlerinin de farklılaştığı bilinmektedir. Coolermed aşı saklama dolapları, aşıların uygun sıcaklıklarda muhafazasını mümkün kılan özelliklere sahiptir.

Dolapların içerisinde yer alan çoklu raflar, birden fazla aşının aynı anda saklanmasına destek olur. Bunun yanı sıra dolaplarda yer alan kapaklar, cam ya da panel şeklindedir. Cam dolap kapakları, dolap içerisinde bulunan ürünün dışarıdan görülebilmesini sağlar. Ayrıca kapaklarda yer alan kilit sistemi, dolapların izinsiz şekilde açılmasını engeller. Bu özellik sayesinde aşılar güvenli bir şekilde muhafaza edilir.

Sizler de aşıların muhafazasında Coolermed aşı dolaplarını tercih edebilirsiniz. Birbirinden özel seçenekleri ve ergonomik tasarımlarıyla aşı dolapları, sizlere çok özel fiyatlarla sunulmaktadır.