Kadın ve erkeklerin en sık yaşadığı problemlerden biri saç dökülmesidir. Saç dökülmesine sebep olarak tek bir şey göstermek mümkün değildir. Çünkü günümüzde saçın dökülmesine sebep olacak birçok faktör bulunmaktadır. Bu faktörlerin başında;

  • Stres
  • Medikal ilaç tedavisi
  • Kansızlık
  • Vitaminsizlik
  • Doğum Sonrası
  • Emzirme Dönemi
  • Isı ile şekillendiriciler
  • Boya, röfle gibi kimyasal işlemler

Saç bakımında uzman markalardan biri olan Bioxcin Forte serisi  saç dökülmelerinin önüne geçmeyi hedeflemektedir. Ürünlerin etkinlikleri ve kulanım kolaylıkları sayesinde Bioxcin forte kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir. O halde seriyi yakından inceleyelim.

Yoğun saç dökülmelerine karşı geliştirilmiştir bu seri, saç dökülmesini önlemeye yardımcı olur. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde saçları güçlendirir ve sağlıkla uzamasını destekler. Saçlara doğal bir hacim ve parlaklık kazandırır.

Saçların bakımlı görünmesindeki altın kural şampuandır. Bioxcin Forte Şampuan, yoğunlaştırılmış formülü sayesinde saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur.  Formülündeki mineral ve vitaminler ile saçı ve saç derisini besler. Bitkisel içeriği saçların güçlü çıkmasını sağlar.

Bioxcin Forte Serum

Saç dökülme problemini ileri seviyede yaşayanlardansınız sadece şampuan kullanılması bu süreçte yeterli gelmeyebilir ve mutlaka bir serum takviyesi yapılması gerekir.  İleri seviye saç dökülmeleri için geliştirilmiş Bioxcin Forte serum, bitkisel formülü ile saç ve saç köklerini besler, saç tellerini güçlendirerek saç dökülmesini önlemeyi destekler. Saç tellerini kalınlaştırarak daha gür görünmesini sağlar. Bal özü sayesinde saçlara parlaklık kazandırır.

Bioxcin Forte Serum Nasıl Kullanılır?

Dökülme gerçekleşen bölgenin üzerine ortalama 15-20 damla damlatılmalıdır. Serumun saçta kalma süresi sekiz saati geçmemelidir. Bu süre zarfında saç durulanmamalıdır. Sonrasında Bioxcin forte şampuan ile saçlar durulanmalıdır.

Sizde Bioxcin serum, Bioxcin Forte 3 al 2 öde şampuan  fiyat ve ürün çeşitlerini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi