25 yıllık eczacı Reyhan Aliusta'nın ürettiği gıda takviyesi cilt hastalıklarıyla mücadelede yeni bir kapı açtı. Sedef, egzama, vitiligo ve iyileşmesi zor deri hastalıkları... Kullanılan ilaçlar bu hastalıkları iyileştirmiyor, sadece uyutuyor. Ama artık bu hastalıkların tedavisi mümkün. Aliusta'ya göre cilt hastalıklarının temel nedeni bağırsak florasının bozulması. Yani sindirim sistemi.

"ÖMÜR BOYU KULLANILMASINDA SAKINCA YOK"

Ürünün içinde kortizon, ağır metal olmadığını ve tamamen doğal olduğunu aktaran Aliusta, "Bağışıklık sistemi hastalıklarıyla öncelikle baş edebilmek için öncelikle bağırsak floramızın çok sağlıklı olması lazım. Bizim ürünümüzün içerisinde akasya gamı var. Akasya gamı dünyada bilinen bir numaralı, birinci sırada olan prebiyotiktir. Yani bakterilerimizin besin kaynağıdır. Bu solüsyonun çok önemli bir özelliği vardır. Midede sindirilmeden geçer. Bağırsağa kadar gelir. Bağırsağımızdaki bizim için faydalı olan bakterilerimiz yani probiyotiklerimize prebiyotik etki, yani onların besin kaynağını oluşturur. Biz ürünümüzle bağırsağımızdaki probiyotiklerimizi yani bağışıklık sistemi hücrelerimizi bize hizmet eder hale getiriyoruz. İçerisinde kortizon yok, ağır metal yok. Tamamen doğal bir solüsyon. Herkes kullanabilir, ömür boyu kullanılmasında bile bir sakınca yok." dedi.

Bu solüsyon Reyhan Aliusta'nın 8 yıllık çalışması. İlaç değil, bağışıklık sistemini dengeleyen bir gıda takviyesi. Günümüzde çok sık karşılaştığımız egzama ve cilt hastalıklarının tedavi edilmesine yardımcı oluyor. 

YAN ETKİLERİ VAR MI?

Bizim ürünümüzü herkes kullanabilir, sağlıklı insan da kullanabilir. 3 yaş itibariyle çocuklar da kullanabilir. Eğer vücutta br hastalık varsa sabah 1, akşam 1 aç karnına bir ölçek suya katıp kullanılabilir. Hastalığı olmayan kişiler de günde 1 kez ürünü kullanabilirler. 

Editör: Haber Merkezi