Tüp mide ameliyatı son zamanlarda çok duyduğumuz operasyonlardan bir tanesidir. Tüp mide ameliyatında işlem oldukça basit. 

Laparoskopik yöntemlerle gerçekleştirilmekte acıkma hissine neden olan hormonun ameliyat ile alınması sağlanmakta ve böylece tatminkar ve dengeli bir kilo verme imkanı oluşturulmaktadır. Doç. Dr. Cengiz Eriş kurmuş olduğu Alo Obezite Danışma Hattı ile danışanlarına bu işlemler ve başarı oranları ile ilgili detaylı bilgi vermektedir. Başarılı sonuçlar elde eden hekim bugüne kadar klinik de gerçekleştirmekte olduğu işlemlerle büyük bir beğeni toplamıştır.

Doç. Dr. Cengiz Eriş Uyardı: Hekim Seçimine Dikkat

Doç. Dr. Cengiz Eriş çok basit bir operasyon gibi algılanmasına rağmen hayat kalitesini oldukça etkileyen bu işlemin aceleye getirilmemesi gerektiğini ve gerçekten alanında uzman ve deneyim kazanmış kişilerden işlemin talep edilmesi gerektiğini belirtti. Mide küçültme ameliyatı hakkında bilgi veren Doç. Dr. Cengiz Eriş klinik tercihi teknolojik donanım açısından büyük bir önem taşırken hekim becerisi açısından analiz yapmak göstermek gerektiğini altını çizdi. Aşırı kilo ve diyabet problemini tamamen ortadan kaldırmak için gerçekleştirilen operasyonlar hayatı daha mutlu yaşayabilmenizi sağlamaktadır. Bu işlemlerin hem sağlık hem de psikolojik açıdan etkilerinin önemli olduğunu belirtti.

Editör: Haber Merkezi