Saç ekimi üzerine ihtisas gerçekleştiren Dr. Resul Yaman kısa bir süre içerisinde kendi kliniğini açmış ve hastalarına kendi saç ekim merkezinde hizmet vermeye başlamıştır. Dr. Resul Yaman pandemi dönemi öncesinde açmış olduğu kliniğinde hastalarını ağırlarken hijyen ve saç ekimi konusunda püf noktalara dikkat ederek işlemleri uygulamaktaydı. Son dönemde ise işini çok daha titizlikle gerçekleştiren uzman isim saç ekimi konusunda bilinmeyenleri açıkladı. İşte saç ekim işlemine dair merak edilenler…

2009 yılından itibaren saç ekimi, sakal ve bıyık, kaş ekimi alanında faaliyetlerini sürdüren Dr. Resul Yaman 6 yıllık tecrübeye sahiptir. Bilimsel çalışmaları ve uluslararası verileri takip ederek faaliyetlerini sürdürmektedir. FUE saç ekim tekniğini kullanan önemli isimlerden bir tanesidir. Üstelik uluslararası geçerli sayılan ISHRS üyesidir.

Pandemi döneminde saç ekim işlemlerinde dikkat edilmesi gereken en hassas konunun hijyen olduğunu belirtti. Bu dönemde temas ve hijyen açısından pek çok hususa dikkat etmek gerektiğinin altını çizdi. Saç ekim kliniği tercihinde de yine bu alanda dikkatli olan merkezlerden hizmet alınması gerektiğini belirtti.