Meme büyütme ameliyatı pek çok nedene bağlı olarak talep edilebilmektedir. Genel olarak meme büyütme ameliyatı nedir ve kimlere uygulanır gibi pek çok soru kafa karıştırmaktadır. Dr. Salih Onur Basat kendisine başvuran hastaları meme büyütme operasyonu ile ilgili olarak detaylı bir şekilde bilgilendirmekte ve hastaya en uygun operasyonu tercih ederek karar vermektedir.
 
Dr. Salih Onur Basat Tarafından Gerçekleştirilen Meme Büyütme Ameliyatı Nedir Ve Kimlere Uygulanır?

Meme küçüklüğü pek çok farklı nedene bağlı olabileceği gibi genetikten de kaynaklanabilmektedir. Bazı kişiler bu durumdan rahatsızlık duyarak çözüm arayışına geçmektedir. Meme büyütme ameliyatı memesinin ufak olmasından rahatsızlık duyan ve daha dolgun göğüslere sahip olmak isteyen herkes için uygulanabilmektedir. Bu yüzden önce hastanın şikayet ve beklentilerine yönelik tetkikler yaparak hastanın ameliyata uygunluğunu kontrol ediyoruz.

Dr. Salih Onur Basat Tarafından Gerçekleştirilen Meme Büyültme Ameliyatı Sonrası 

Meme büyütme ameliyatı sonrasında hasta en fazla 2 gün hastanede kaldıktan sonra taburcu edilmektedir ancak evde en az 1 hafta süre dinlenmesi uygun görülmektedir. Bu süreçten sonra hasta günlük yaşantısına sorunsuz bir şekilde devam edebilmektedir. Bu sebeple ameliyat sonrası süreçte hastanın ne gibi durumlara karşı dikkatli olacağı konusunda kendisini uyarmaktayız. Hastaları ile yakından ilgilenen bir hekim olarak ameliyat sürecinin kolay geçmesi için hastalarına büyük destek ve moral sağlamayı tercih ediyorum.

Dr. Salih Onur Basat Tarafından Gerçekleştirilen Meme Büyütme Ameliyatı Sonrası Doğum Yapılabilir Mi?

Meme büyütme ameliyatı sonrası doğum yapmak herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Meme büyütme operasyonu geçiren anneler de tıpkı diğer anneler gibi bebeğini sorunsuz bir şekilde emzirebilmektedir. Meme büyütme operasyonlarında hastalarının sağlığını riske atmamak adına her türlü değerlendirmeyi yaparak sorunsuz bir ameliyat gerçekleştirmesi için sağlık ekibimle birlikte büyük titizlik gösteriyoruz.
 

Editör: Haber Merkezi