Türkiye'de, yeni yayın hayatına girecek olan Muğla Genç TV’nin lansman gecesinde kimlerin ödül alacağı merak edilirken, sağlık sektörünün önemli isimlerinden Emel İşitme Merkezi Ody.Emel Çetin gecede ödül alacak isimler arasında olduğu öğrenildi.

Muğla merkezli kurulan Muğla Genç TV'nin lansman gecesi için geri sayım sürerken, geceye katılacak isimler arasında kimlerin ödül alacağı arasında Emel İşitme Merkezi 20 Yıla yaklaşan tecrübesiyle Ody. Emel Çetin tarafından kurulmuştur. İlk merkezi Bakırköy'de faaliyete başlayarak, Göztepe'de bulunan şubesi ile Anadolu yakasından Avrupa yakasına özellikle Covid şartlarında gelmekte zorlanan müşterilerine kolaylık sağlamak amacıyla kurulmuş ve 
sektörün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Hilton Dalaman Sarigerme Resort & Spa'da düzenlenecek olan lansman gecesinde, ödül alacak ünlü iş insanları, sanat dünyası ve spor dünyasının önemli isimlerinin yer alacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin önemli isimlerinin de katılım sağlayacağı Muğla Genç TV'nin lansman gecesinde, Bakan ve Bakan Yardımcılarının yanı sıra üst düzey bürokratın da bulunacağı belirtildi. Lansman gecesi için üst düzey titizlikle yürütülen hazırlıklar devam ederken, Muğla Genç TV Yöneticileri Ferhat Aydoğan ve Metin Gire’nin açılış konuşması ile başlayacak olan anlamlı ve özel gecede, ünlü sunucuların sunumu ile ünlü sanatçıların sahne alacağı belirtildi. Gecede, ödül alacak isimler merak edilirken, sağlık sektörünün önemli isimlerinden olan Ody.Emel Çetin sektöre ve ekonomiye verdiği katkılardan ve başarısından dolayı ödül verilecek.