Saç ekimi kellik ile mücadele eden birçok erkeğin öncelikli başvurduğu adım olarak karşımıza çıkıyor. Ancak saç ektirmek için önünüzde pek çok farklı saç ekim merkezi seçeneği var. Dolayısıyla saç ektirmeyi düşünenlerin ilk araştırma noktası da en iyi saç ekim merkezleri oluyor. Pek çok başarılı saç ekim merkezi olsa da sadece İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri hangileri bunlara yöneleceğiz.

Saç Ekimi Nedir?

Saç ekiminde hastanın donör alanı denilen yerden sağlıklı ve uygun greftler toplanır. Ardından hastadaki saçsız alana planlanan şekli ile tek tek ekilir. Kısaca anlattığımızda kulağa basit ve kolay gibi görünen bu işlem oldukça meşakkatlidir. Herhangi bir saç ekimi operasyonu yaklaşık 6 ile 8 saat arasında sürmektedir. Operasyona başlamadan önce hastanın gerekli analizleri yapılır ve planlama aşamasına geçilir. Ardından lokal anestezi ya da sedasyon uygulaması ile saç ekimi operasyonu süreci başlar.

Saç ekimi operasyonları 1 günde bitiyor olsa da hastalar bundan sonraki 1 yıllık süreci çok iyi bir şekilde geçirmelidir. Saç ekimi yaptırdığınız merkezdeki uzmanınızın talimatlarını özenle yerine getirmelisiniz.

Saç Ekim Merkezleri Hangi Teknikleri Kullanıyor?



En iyi saç ekim merkezleri özellikle tek bir teknik kullanmak yerine, hastalara uygun olan teknikler ile tedavi sürecine başlıyor. Yapılan ön analizler sonucu saç ekim tekniği belirlenmektedir. En çok tercih edilen saç ekim teknikleri arasında; FUE, DHI ve Traşsız saç ekimi teknikleridir.

Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri İstanbul’da Mı?

İstanbul, Türkiye’nin ticaret merkezi olması nedeniyle tüm sektörlerde olduğu gibi saç ekimi sektöründe de  saç ekimi merkezleri yoğun olarak İstanbul’da bulunmaktadır. Hatta sadece Türkiye’de değil tüm dünya genelinde en çok saç ekim merkezinin yer aldığı şehir İstanbul’dur. Bu kadar yoğun saç ekim merkezinin bulunduğu bir şehirde en iyi saç ekim merkezlerinin de yer alması olağan bir durumdur fakat Ankara, İzmir ve Antalya gibi şehirlerde de dünyaca ünlü saç ekim merkezleri vardır.

İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezleri ve güncel fiyatlarını öğrenmek için Türkiye’nin en prestijli Estetik Magazin web sitesini ziyaret edebilirsiniz:

https://www.estemagazin.com/turkiyenin-en-iyi-sac-ekim-merkezleri/

İstanbul En İyi Saç Ekim Merkezleri TOP 5

Hermest

İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri mevzu bahis oldu mu akla ilk gelen isim kuşkusuz Hermest. 20 yılı aşkın tecrübesi ile geçmişten günümüze saç ekimi alanında hizmet vermektedir. Saç ekiminde kullandıkları en başarılı teknik olarak karşımıza Unique FUE çıkmakta. Unique FUE, tamamen Hermest’in Alman mühendislik firmaları ile ortak geliştirmiş uçlar ile yapılmaktadır. Unique FUE saç ekiminin başarı oranı ise %99 olarak görülüyor. Hermest ayrıca Safi FUE, DHI ve Tıraşsızz saç ekimi tekniklerini de kullanmaktadır. Hastayı ön planda tutarak hasta memnuniyetini en üst düzeye çıkarmayı başarmışlar. Uluslararası birçok arenada haber konusu olmuş ve ödüller toplamış.

ASMED

İstanbul’un en iyi saç ekim merkezlerinden biri olarak karşımıza ASMED çıkıyor. Dr. Koray Erdoğan’ın uzmanlığı ve tecrübesi ile pek çok başarılı sonuçlara imza atmıştır. Ayrıca Dr. Koray Erdoğan kendi geliştirdiği KEEP, KE-Bot, KE-Head ve KE-Rest tekniklerini de kullanmaktadır. Profesyonel kadrosu ile saç ekimi sektöründe uzun yıllar vardığını sürdürmektedir. ASMED saç ekiminin eleştiri aldığı tek nokta fiyatların greft başına verilmesi ve Euro cinsinden kararlaştırılması olarak gözlemlenmektedir.

Aslı Tarcan Saç Ekimi

Aslı Tarcan, saç ekimi, estetik, plastik cerrahi ve medikal estetik alanlarında hastalarına hizmet veren bir merkez olarak karşımıza çıkmaktadır. Aslı Tarcan saç ekim merkezinde kullanılan teknikler ise FUE, Safir FUE ve DHI şeklindedir. Aynı zamanda sakal, bıyık ve kaş ekimi hizmetleri de sunuyorlar. Saç ekimi harici PRP ve Mezoterapi tedavileri de gerçekleştiren bir merkez. Gerek ulusal gerek uluslararası birçok başarılı saç ekimine imza atmış bir saç ekim merkezidir.

Serkan Aygın

Dr. Serkan Aygın 1996 yılından bu yana saç ekimi alanında hizmetlerini sürdürmektedir. Kendisi uluslararası dermatoloji derneğine üye bir doktordur. Geçmişte bu zamana kadar saç ekimi alanında yoğunlaşmış ve kendini bu alanda geliştirmiştir. Saç ekimi teknikleri; Safir FUE, DHI, Soft FUE şeklindedir. Aynı zamanda hastalara sakal ve kaş ekimi gibi alanlarda da hizmet vermektedir.

Esteworld

İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri sıralamasında sona geldiğimizde karşımıza Esteworld saç ekim merkezi çıkıyor. Hastalarına hem saç ekimi hem de estetik cerrahi alanında hizmet veriyor. Saç ekimi teknikleri arasında göze çarpan VIP saç ekimi olmakta. VIP saç ekimi sayesinde çok daha hızlı ve günlük yaşantınızdan ödün vermeden saç ekimi operasyonu yaptırabilirsiniz. Ayrıca Esteworld saç ekimi operasyonlarında 3D teknolojisinden de faydalanıyor.