İzmir diş beyazlatma uygulamalarının yoğun yapıldığı kentlerden biridir. Diş beyazlatma uygulaması yapan diş kliniklerinde, hastaların diş rengi ve genel ağız & diş sağlığı durumlarına göre ek tedaviler de görmesi gerekebilir. Tartar temizleme, diş taşı temizleme gibi işlemler de diş beyazlatma kapsamında yapılan uygulamalardır.

Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?

Diş beyazlatma uygulamaları, diş temizliği ve tartar temizleme işlemlerinden farklıdır. Dişin doğal rengine kavuşması değil; doğal diş renginin birkaç ton açılmasını hedefleyen diş beyazlatma uygulamaları 2-3 seansta tamamlanır. İzmir diş beyazlatma uygulamaları birçok diş kliniğinde yapıldığı gibi, bu uygulamanın deneyimli diş hekimleri tarafından yapılması önemlidir. Zira diş beyazlatma uygulamasında ağartma işlemi yapılır. İzmir’de diş beyazlatma uygulaması yaptırmak isteyen hastalar genellikle Konak, Bayraklı, Karşıyaka gibi merkez ilçelerdeki klinikleri tercih eder.

Diş Beyazlatma Öncesi ve Sonrası Sonuçları

Diş beyazlatma kapsamında, diş rengi 2-3 ton açılır. Dolayısıyla diş renginde belirgin bir fark oluşur. Hem estetik açıdan hem de hijyen açısından dişler daha iyi bir görünüme kavuşur. İzmir’de diş beyazlatma uygulaması yapan kliniklerde, diş beyazlatma aşamaları ve fiyatları hakkında daha detaylı bilgi alınabilir. Diş beyazlatma uygulaması öncesi ve sonrası sonuçları, hastaların diş rengi ve yapısına göre farklılık gösterir. İzmir’de gülüş estetiği uygulaması yapan diş klinikleri, tedavi öncesinde diş rengi tespiti ve tedavi sonrası simülasyon yapabilmektedir. 

İzmir Diş Beyazlatma Fiyatları

Diş beyazlatma fiyatları; dişin rengi, yapısı, hastanın ihtiyaç duyduğu diğer tedaviler gibi kriterlere bağlı olarak belirlenir. Bunun yanı sıra diş tedavilerinde fiyat belirlenirken Diş Hekimleri Birliği tarafından yayınlanan fiyat listesi esas alınır. Diş beyazlatma sürecinde kullanılan malzemeler, diş hekiminin bu alandaki deneyimi ve uzmanlığı ile uygulanacak diğer tedaviler doğrultusunda diş beyazlatma fiyatları belirlenir. İzmir diş beyazlatma fiyatları, her yıl TDB tarafından açıklanan fiyat listesi doğrultusunda belirlenmektedir.

Editör: Haber Merkezi