Lazer epilasyon gibi günümüzde gelişen tıp teknolojisi ile birlikte birçok işlemi kalıcı ve estetik şekilde yaptırabileceğiniz birçok yöntem vardır. İstenmeyen tüyler, bakıma ihtiyacı olan cilt ya da sarkık bir deriye sahip olan yüz şikâyetleriniz var ise o halde son teknoloji işlemler ile sizler de bu sorunlarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu yöntemler estetik ve ameliyatsız yöntemler olmakla birlikte aynı gün normal hayatınıza geri dönüş yapabileceğiniz işlemlerdir. 

Lazer Epilasyon Nedir?

Vücudun tüm bölgelerinde kullanılabilen ve bu bölgelerdeki istenmeyen tüylerden hem sağlıklı hem de kalıcı kurtulabileceğiniz son teknoloji sistem lazer epilasyon işlemidir. Lazer ışınlarının deri altındaki kıl köklerine gönderilmesi sayesinde kıl kökleri kurutulur ve tüylerden kalıcı olarak kurtulmanız sağlanır. Uygulanacak seans sayısı; hastanın ten rengine ve kıl renklerine göre farklılık gösterir. 

Lazer Epilasyon Nasıl yapılır?

Uygulama yapılacak olan bölgedeki kılların boyları ilk olarak jilet ile kısaltılır. Bu aşamada ağda ve benzeri gibi kılları kökten alabilecek yöntemler kesinlikle kullanılmamalıdır. Ardından bölge temizlenip kurulandıktan sonra lazer epilasyon cihazı ile deri taranır. Cihaz bu sırada milisaniyeler aralığında kıl köklerine ışınlar ile atış yapar. Böylece kıl kökleri tahrip edilir. 

Lazer Epilasyon Yöntemleri Nelerdir?

Lazer epilasyon yöntemleri denildiğinde akla; diode lazer, alexandrite lazer ve yd nag lazer gelir. Bu yöntemlerin her birinin etki süresi ve derecesi farklıdır. Dolayısıyla da uygulama yaptırmadan önce mutlaka doğru yöntemin tercih edilmesi önemlidir. Doğru lazer yöntemi sayesinde istenmeyen tüylerinizden daha kısa sürede kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. 

Karbon Peeling Kimlere Uygulanır?

Karbon peeling, etkili ve önemli bir cilt bakım yöntemidir. Kadın ve erkek tüm ihtiyaç duyan kişilerde uygulanabilen bir yöntemdir. Sivilce ve akne problemi, yaşlanmaya bağlı oluşan kırışmalar, cilt sarkmaları gibi problemler karbon peeling ile yok edilebilecek cilt sorunlarıdır. 

Tüm bu cilt sorunlarının yanı sıra aynı zamanda güneş ışınlarına ya da sivilcelere bağlı olarak ciltte meydana gelen ve bir türlü geçmeyen cilt lekeleri olan kişilere de karbon peeling cilt bakımı uygulanır. 

Karbon Peeling Fiyatları

Neredeyse tüm cilt sorunlarını kökten çözüme kavuşturan ve cildi derinlemesine temizleyen karbon peeling fiyatları hakkında tek bir fiyat vermek mümkün değildir. Nitekim her güzellik merkezinin taban fiyatlar doğrultusunda fiyat listesi farklıdır. Bununla birlikte bu bakım herkese cilt sorunları doğrultusunda farklı şekillerde uygulanır. Dolayısıyla da fiyatlar değişkendir. 

Ameliyatsız Yüz Germe Nasıl Uygulanır?

Yüz bölgesindeki deformasyonları ve sarkmaları gidermek amacı ile cerrahi olmayan işlemler ile gerçekleştirilmesini sağlayan ameliyatsız yüz germe yöntemleri sayesinde kesi ve ameliyata gerek duyulmadan bakımlı ve gergin bir cilde sahip olabilirsiniz. Birçok farklı yöntem ile gerçekleştirilebilen yüz germe yöntemlerinin her biri için ayrı uygulama yöntemleri kullanılır. 

Ameliyatsız Yüz Germe Kimlere Uygulanır?

Ameliyatsız yüz germe yöntemleri genellikle 50 yaşını aşmış kadın ve erkeklere uygulanır. Uygulama amaçlarının temelinde yüz bölgesinde yaşlanmaya bağlı olarak gelişmiş sarkmaları gidermek hedeflenir. Dolayısıyla da yüz bölgesinde sarkma olan kişilere uygulanan cerrahi olmayan işlemlerdir. 

Ameliyatsız Yüz Germe Yöntemleri ve Fiyatları Nelerdir?

Eskiden ameliyat ile yüz gerdirme işlemleri yapılırken artık günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte ip askı, facelift, ultherapy, thermage, Vshape gibi ameliyatsız yüz germe yöntemleri sayesinde artık ameliyatsız olarak bu işlemler yapılabilir. 

Ameliyatsız yüz germe fiyatları her klinikte, uygulanacak yönteme göre değişebilir. Bu nedenle de bu işlem için işlemi yaptıracağınız klinikte detaylı olarak ameliyatsız yüz germe fiyat bilgisi almanız en doğrusu olacaktır. 

Editör: Haber Merkezi