Saç ekimi işlemi basit bir operasyon olarak görülse de dikkat edilmesi gereken pek çok konu bulunmaktadır. Saç ekimi konusunda uzman bir ekip tarafından bu işlemin gerçekleştirilmesi gerekir. Özellikle yeni çıkan saç ekim teknikleri başarılı bir şekilde yalnızca uzman kişiler tarafından sağlanabilmektedir. Bu konuya dikkat çeken Medart Hair ekibi hastalara uygulamış oldukları saç, sakal ve kaş ekimi işlemlerini anlattı.

Medart Hair Saç Ekim Merkezi'nde hastaların istekleri ve daha önceki görünümleri baz alınarak işlemler gerçekleştiriliyor. Oldukça gelişmiş teknikler bu merkezde kullanılıyor. Saç ekim Merkezi'nde FUE tekniği uygulanıyor. Ancak FUE tekniğinin yanı sıra Safir saç ekimi, DHI saç ekimi, sakal ekimi, kadınlarda saç ekimi gibi işlemler de hep adım adım gerçekleştiriliyor. Böylece en doğal ve en başarılı sonuçlar elde ediliyor.

Saç Ekim İşlemi Sonrasına Dikkat!

Saç ekimi işlemlerinde ameliyat sonrası bakıma dikkat çeken Medart Hair ekibi gerekli kontrollerin yapılması gerektiğini ve pansuman konusunun büyük bir önem taşıdığınıbelirtti. Operasyondan birkaç gün sonra ilk yıkama ve kontroller ekibimizde yer alan hemşireler tarafından yapılır şeklinde açıklamada bulundu. Saç ekimi işlemi sonrası 10-12 gün büyük önem taşıyor. Bu dönemde saç yıkamak, şampuan seçimi, losyon ve antibiyotik krem uygulamaları önemli ve klinik tarafından bu hizmetler sağlanıyor. Pek çok klinik de bu aşamada kaybediyor açıklamasında bulundu.