Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, pandemi döneminde saç ekimi operasyonlarına olan ilginin daha da arttığını belirtti. Pandemi süresi boyunca evde kalarak kendi ile daha çok vakit geçiren kişiler, yeni normale geçiş ile birlikte saç ekimi için hastanelerin yolunu tuttu. Medhair Clinic Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun ise, "Saç ekiminin ülkemizde tercih edilmesinin ilk nedeni iyi yapılması. Yurt dışına göre daha uygun fiyatlarla yapılıyor" ifadelerini kullandı.

Yurt Dışı Yasakları ve Karantina Süreci Operasyonları Nasıl Etkiliyor?

Saç ekimine talep ülkelere göre değişiyor. Yurt dışı yasaklamalarının gelmesi ve Türkiye'den giden hastaların orada karantinaya girmelerinin saç ekimini de etkilediğine vurgu yapan Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun "Talepler ülkelere göre değişiyor. Burada misafirimiz olup da ülkelerine yolladığımız hastaların kendi ülkelerinde karantina süreçleri varsa hasta buraya gelmekte sıkıntı yaşıyor ve 'ülkeme döndüğümde karantinaya girmek istemiyorum' diyor. Diğer ülkelere göre sağlık sistemimiz iyi olduğu için biz burada aldığımız önlemlerle hasta güvenliği sağlayabiliyoruz" dedi.

Saç Ekimi Merkezi Nasıl Seçilmeli?

Saç Ekimi Uzmanı Vedat Tosun, "Saç ekimi planlayanlar saç ekimi hizmeti alacağı ortamın hastane veya cerrahi bir işlem yapılabilen klinik olmasına, doktor denetiminde işlemin yapılıyor olmasına dikkat etmeliler. Rezidans ve apartman dairelerinde birçok merkez var ama bize gelen 2.seans hastaların çoğu önceki ekimle alakalı muhatap bulamamaları olduğunu ve bu yüzden saç ekimi merkezi seçerken kurumun çok önemli olduğunu" ifade etti. Saç ekimi süreci ile ilgili merak ettikleriniz için: www.medhairclinic.com

Editör: Haber Merkezi