Her cilt pürüzsüz ve temiz olmayı hak eder. Özellikle bayanlar istenmeyen tüylerinden arınmak için birçok farklı yöntem dener. Bu yöntemler arasında eskiden süregelen ve klasikleşmiş olan son derece acı hissettiren ağda yöntemidir. Bu yöntem artık tercih edilmemekte olup yerini yeni teknolojilere bırakan sistemler devreye girmiştir. Diğer bir yöntem ise yaygın olarak bilinen jilet yöntemidir. Bu yöntemin de bilinen en olumsuz yan etkisi tüylerin daha fazla gür çıkmasına sebep olmasıdır. Ancak günümüzde pürüzsüz bir görüntüye sahip olabilmek için kökten çözüme ulaştıran bir yöntem vardır. Bu yöntem ise Ankara buz lazer yönteminin uygulanmasıdır.

İstenmeyen Tüylere Kökten Çözüm Ankara Buz Lazer Epilasyon Sistemleri

Her cilt pürüzsüz ve temiz olmayı hak eder. Buz lazer konusunda ise tereddütü olan kişilerin iyi bir araştırma yapması gerekir. Ankara buz lazer yaptırmak isteyen kişilerin ise lazeri yapan kişinin eğitim alıp almadığına ve cihazın markasına çok dikkat etmesi bu noktada önem taşır. Ankara buz lazer epilasyon cihazı en ince tüylerde bile olumlu sonuçlar oluşturuyor. Buz lazer soğutma sisteminden dolayı hızlı acı çekmeden ve ağrısız bir şekilde seansı tamamlamanızı sağlar. Buz lazerin diğerlerinden farkı ise her tür renk tonuna göre uygulama yapabilme ihtimalidir. Bazı cihazlar açık tonlardaki tüyleri tanımlayamadığı için işlem uygulayamaz. Ancak Ankara buz lazer epilasyon cihazları en açık tondaki tüyleri bile görerek işlemi uygular. Bu şekilde gözden en ufak tüyün bile kaçmadığı için kökten bir çözüm sağlar.

Ankara Diyot Lazer Epilasyon Nedir ve Nasıl Çalışır?

Ankara diyot lazer epilasyon en ince tüylerde bile etki ederek pürüzsüz bir cilde kavuşmanın önünü açar. Geleneksel yöntemlere inat olarak Ankara diode lazer epilasyon işlemlerinde belirli bir seansa gelindiğinde ise tüyler yok olmuş olacaktır. Belirlenen seans aralıklarında uygulanan işlemler sayesinde tüylerden arınmış bir cilde kavuşmak mümkündür. Diyot lazer epilasyonu sırasında içinde bulunan lazer ışını deriden bir tek kılın köküne ulaşır. Lazerin göndermiş olduğu yüksek ısı frekansı kıl köküne hasar vererek buradaki kıl büyümesine de engellemiş olacaktır. Lazer epilasyon çok açık tenli ve çok koyu tenli kişilerde de etkilidir.

Lazer cihazları koyu renk tüyleri görmekte zorlanmaz. Lazer epilasyonu düzenli gelmek gerekir ki bu da tüylerin büyümesini fırsat vermeden işlemin uygulanmasına olanak tanır. Ankara diyot lazer fda tarafından onaylanmış bir uygulamadır. Yaklaşık olarak 810 nm dalga boyutunda olan diyot lazer teknolojisi profesyonel bir şekilde uygulanır. Uygulama sırasında açığa çıkan sıcaklığı bastırmak adına ise soğuk hava cilde temas ettirilerek yanma hissi ortadan kaldırılır. Ankara diyot lazer uygulamasında bir yandan lazer ışınları kıl kökünü yakarak yok eder diğer yandan ise soğuk hava uygulayarak ağrının ve hassasiyetin ciltte hissedilmesini ortadan kaldırır. Ankara diyot lazer epilasyon uygulaması son derece konforlu bir tüy yok etme işlemidir.

Ankara Cilt Bakımı Nedir ve Uygulanan Aşamalar Nelerdir?

Ankara cilt bakımı bu konuda eğitim almış uzman kişiler tarafından cilt analizinin yapılması ile başlayan bir süreçtir. Cildin türü belirlendikten sonra ilk etapta derinlemesine bir temizleme ve bakım işlemi yapılır. Cildin tipi belirlendikten sonra yapılan bu bakım işlemleri sürecinin tümüne Ankara cilt bakımı denir. İnsanlar için yüz ve cilt bakımı son derece önemlidir. Bu işlemlerin yürütüldüğü süre içinde gözenekler açılıp hücre yenileyici kremler ile cilde masaj yapılıp cilt rahatlatılır. Cildin tipine göre doğru cilt bakım ürünleri uygulanarak doğru işlemler doğru uzman kişiler tarafından yapıldığı takdirde olumlu sonuçlar verir. Ankara cilt bakımında uygulanan aşamalar ise şunlardır. Cildin temizlenmesi, cilde peeling uygulanması, cilt tipine uygun tonik kullanılması, buhar ile cildin yumuşatılarak temizletilmesi, komedon ismi verilen cilt temizliği, cilt tipine göre bir maske uygulanması ve son olarak da nemlendirme işlemi ile Ankara cilt bakım süreçlerinin son bulmasıdır. Tüm bu cilt bakım işlemleri cildin yenilenmiş genç hissetmesi ve neme doymuş bir şekilde olması sonucu verir.

Uzman ve profesyonel ekipler tarafından uygulanan bu cilt bakımı kişiye özel olarak hazırlanan masaj teknikleri çerçevesinde gerçekleştirilir. Bu tekniklerin içerisinde uygulanan işlemler derinlemesine cildi temizlerken yüzde oluşan hafif kırışıklıkların da yok edilerek siyah noktaların uzaklaşmasına da sebep olur. Düzenli kullanılan nemlendirici kremler sayesinde ise bu temizlik muhafaza edilir. Yılda birkaç defa mutlaka bu cilt temizliğini yapılması da tavsiye edilir.

Editör: Haber Merkezi