Zayıflarken, çevre baskısı ve olumsuzluklarla baş etmek zorunda kalmak yerine bunu keyifle hale getirebilirsiniz. Birçok insanın deneyip memnuniyetle ve mutlulukla ayrıldığı zayıflama kampı tüm olumsuzlukları geride bırakmanızı sağlayacaktır. Yeni bir hayata başlamak için bugüne kadar yaşamadığınız bir deneyimle hem kilo verip ve kamp farkını yaşayabilirsiniz. Kilo verme kararlılığını gösteremeyen her başladığı diyeti yarım bırakanların yüzü bu kamplar sayesinde gülmekte. Çünkü zayıflama kampları, sizin sadece kilo vermenizi sağlamıyor. Aynı zamanda hayatınızın geri kalanını sağlıklı ve mutlu geçireceğiniz yepyeni bir yol açıyor.

Olumsuzluk Yaratan Çevreyi Geride Bırakın

Eğer kilo vermeye karar vermişseniz çok uzun ve zahmetli bir yola çıkmaya hazırlanmış olmanız gerekmektedir. İlk başta yapmanız gereken; zihninizi kilo vermeye kodlamak olmalıdır. Kilo vermenin zihinde başladığı unutulmamalıdır.

Hemen ardından bir zayıflama kliniği ile uzman desteği almanız en önemli adım olacaktır. Uzmanın sizden istediği bugüne kadarki beslenme alışkanlıkları ve yaşam şeklini değiştirmeniz olacaktır. Ayrıca bir beslenme ve egzersiz programını aksatmadan uygulamanız gerekmektedir.

Tatil Yapar Gibi Kilo Verin

Zayıflama kampı diyet sürecindeki tüm olumsuzlukları yok etme özelliğine sahip büyülü bir yer gibidir. Kilolardan kurtulma kararını verdikten sonra kampa katılmanız, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı anlamını taşımaktadır. Çünkü kamp tam da sizin kilo vermeniz için gereken tüm şartları sağlayacak şekilde planlanmıştır.

Tatil yapar gibi kilo vermek böylelikle mümkündür. Çünkü bu alan, sizi tüm olumsuzluklardan uzak tutarak sadece ve sadece kilo verdirmeye yönlendirmektedir. Burada, her şey size özel hazırlanırken en önemli ve büyük etki kilo verme kararlılığınızı güçlendirmesidir.

Zayıflama Kampında Yapılanlar Nelerdir?

Eğer siz kesin kararlıysanız ve bu kez başaracağınıza inanıyorsanız biz, sizi sonuna kadar desteklemeye hazırız. Zayıflama kliniği ile başlayan süreç kampa kadar profesyonel bir düğümle bağlanmaktadır. Neler yaptığımızı ve yola nasıl çıktığımızı size kısaca anlatalım:

  •  Öncelikle analizler ve testler yapıyoruz. Vücudunuzun ihtiyacı olan sizi sağlığa kavuşturacak rehberi hazırladıktan sonra işe koyuluyoruz. Programın istenilen sonuca ulaşması için belirli gün süresince sizi misafir etmek istiyoruz.
  •  Birlikte çıktığımız bu yolculukta size özel beslenme listeleri hazırlıyoruz. Zayıflama kampı bünyesinde yiyecekleriniz, içecekleriniz ve atıştırmalıklarınızı doğal ürünler kullanarak hazırlıyoruz.
  •  Size özel egzersiz programıyla vücudunuzu istenilen seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Egzersizleri zaman zaman toplu, zaman zaman da size özel bireysel hareketlerle destekliyoruz.
  •  Size bu süre içinde bambaşka bir hayat sunuyoruz. Süreç tamamlandığında kilo vermeye başlamış ve yolculuğun en zorlu aşamasını geçmiş oluyorsunuz.

Zayıflama kampı birkaç saatlik seans olmadığından birbirimizi tanımaya çok vaktimiz oluyor. Sizi ne kadar iyi tanırsak sonucun o kadar iyi olacağına inanıyoruz. Bu nedenle tüm süreç boyunca hemen yanı başınızda oluyoruz.

Uzman diyetisyenlerimiz, spor hocalarımız, doktorlarımız, aşçılarımız tüm ekibimiz sizin neye ihtiyacınız olduğunu çok iyi biliyor. Siz de kilo verme kararlılığınızla bize yardımcı oluyorsunuz.

Böylelikle mükemmel sonuca ulaşmak için birlikte omuz omuza mücadele ediyoruz. Tüm istenmeyen kilolardan kurtulmanız için ‘gerçekten size özel’ hazırlanmış yolculukta size eşlik ediyoruz.

Zayıflama Kampı Avantajları Nelerdir?

Zayıflama kampı size sadece kilo verdiren bir olgu değildir. Ayrıca yeni bir felsefe, yeni bir hayat da sunar. Sadece kilolardan kurtulma kararlılığı ile geldiğiniz bu kampta size yeni hayatınızın ilk günlerini yaşamanızda yardımcı oluyoruz

Bu yaşamda olumsuzluklara da yer olmadığını göstermeye çalışıyoruz. Sadece ekibimiz değil diğer misafirlerimiz de size yeni hayatınızın ilk günlerinde eşlik ediyor. Ortak dertler, insanları birleştirir. Sizin gibi aynı dertten mustarip olan insanların başarı öyküleri size yeni ilhamlar kazandıracaktır. Bu motivasyonunuzu artırır. Kaybettiğiniz kilolar ve sağlıklı bir yaşam, öz saygınızı geri kazanmakta size yardımcı olmaktadır.

Kampın Saymakla Bitmeyecek Avantajlarından Bazıları

Yukarıda sayılanlar mental olarak sizi daha iyi hissettirecek artılardır. Ancak kampın sayılamayacak kadar çok etkisi vardır. Zayıflama kampı sayesinde vücudun kazandığı bazı etkileri şöyle sıralayabiliriz:

  •  Yenilenme sağlar: Size özel doğal olarak hazırlanan besinler, günlük yaşamının stresinin getirdiği olumsuzlukları da geride bıraktırmaktadır. Doğal ve sağlıklı ürünler, vücudunuzda bir detoks etkisi yaratmaktadır.
  •  Beslenme alışkanlığınız değişir: Eski yaşamın getirdiği beslenme alışkanlıklarının kilo olarak size geri döndüğünü biliyorsunuz. Kamp sayesinde siz zahmet etmeden yemeğiniz önünüze gelir. Evdebunu tek başınıza yapsanız alışık olmadığınız bir yemeği belki canınız istemeyecektir. Ancak zayıflama kampı bünyesinde sizinle benzer yemekleri yiyen insanlar bunu normalleştirmenizi sağlar. Böylelikle diyet listeniz, günlük beslenme şekline hızlıca dönüşebilmektedir.
  •  Terapötik beslenirsiniz: Yani, kilo verme ve kiloyu koruma hedefine odaklanmış özel bir diyet listesine sahip olursunuz.
  •  Toksinlerden kurtulursunuz: Eski beslenme alışkanlıklarının vücudunuzda biriktirdiği yağ ve toksinler, sağlıklı ve doğal beslenme ile yok olup gider.
  •  Ruhunuz yenilenir: Zayıflama kampı ile tatil yapıyor havasında geçen günler, kilo verdikçe sizin için daha güzel olmaya başlar. Hem kampın verdiği hava, hem de kilo vermenin gururu ruhunuzu adeta yeniler.
  •  Sağlıklı olursunuz: Sağlıklı, doğal ve dengeli beslenme egzersizle birleştiğinde gerçekten sağlıklı bir yaşama adım atmış olursunuz.
  •  Hayat motivasyonunuz artar: Kilolu olmanın verdiği ‘geri durma’ eğilimi kilo verdikçe kendini bir özgüvene bırakmaktadır. Bu da sizin motivasyonunuzu olumlu yönde etkilemektedir. Dolayısıyla kamp sizi daha motive etmektedir.

Zayıflamada 21 Gün Neden Önemli?

Kilo vermenin uzun ve zahmetli bir yol olduğu gerçeği göz önünde bulundurulduğunda 21 gün aslında kısa bir süredir. Zayıflama kampı için de ideal süreyi 21 gün olarak tavsiye ediyoruz. Çünkü bunun bazı sebepleri vardır.

İnsan beyni 21 günde programlanabilen bir organdır. Bir yumurtadan 21 günde civciv çıkması, turşunun 21 günde fermente olması tesadüf değildir. 21 günün büyüsü kamp süresince de kendini göstermektedir.

Kilo vermenin kalıcı olması ancak yeni bir yaşam şekli belirlenmesiyle mümkündür. Bu nedenle zayıflama kampı için de bu süre ideal olarak kabul edilmektedir. Bu süre içinde yeni bir beslenme alışkanlığı kazanmak, egzersizi yaşamın bir parçası haline getirmek mümkündür.

İdeal kiloya bu sürede ulaşılması elbette sağlıklı bir yol değildir. Ancak kamp hem kilo vermek hem de kalıcılığı sağlamak için alışkanlık kazanılmasında geçilmesi gereken en zor köprüyü sağlamlaştırmaktadır.

Bu Zorlu Yolculukta Elinizi Tutmaya Hazırız

Kilo vermeyi defalarca denemiş ve başaramamış olanlar ile hiç cesaret edemeyenler için şimdi yeni bir yol var. Sağlıklı zayıflamanın anahtarı zayıflama kampı kapıdan giren hemen herkesin farklı bir insan olarak dışarı çıktığı önemli bir merkezdir.

Burada kilo vermeyi sağlıklı bir şekilde sağlayabilmekteyiz. Ancak daha da önemlisi ideal kiloda kalmanın formüllerini sizinle paylaşıyoruz. Size yeni alışkanlıklar, yeni yemekler ve sağlıklı bir yaşama geçişte yardımcı oluyoruz.

Bu zor yolculukta, tökezlememeniz için elinizi tutmaya hazırız. Sağlıklı kilo vermeye kampımız sayesinde sağlıklı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bu farkı yaşayan mutlu insanların arasına katılmak çok kolay. Zayıflama kampı hakkında bilgimizi paylaşmak ve yol haritası belirlemek için sizi bekliyoruz.

Editör: Haber Merkezi