İnatçı yağlardan kurtulmak bazen zorlu süreçlerden geçebilir. Bu yüzden bazı tedavi yöntemleri ile bu sorunları ortadan kaldırabilmek mümkündür. Soğuk lipoliz olarak bilinen bu uygulama halk arasında yağ dondurma olarak bilinir. 

Yağ hücrelerinin belirli bir dereceye kadar getirildikten sonra dondurulur. Sorunlu bölgelere göre de fiyat farklılığı görülür. Bu yüzden soğuk lipoliz fiyatları değişkenlik gösterir. Uygulama dokulara zarar vermeden yağların vücuttan atılmasına yardımcı olur. 

Genellikle bacak, sırt, gıdı, kalça, karın, bel, sırt ve kollara kolaylıkla uygulanabilen tedavi yöntemidir. Soğuk lipoliz fiyatları hakkında bilgi almak için uzman kişi ile görüşülmesi gerekir.

Soğuk Lipoliz Fiyatları

Soğuk lipoliz fiyatları kişiden kişiye farklılık gösterir. İşlem yapılacak olan bölgeye karar verdikten sonra uzman kişi tarafından fiyat belirlenmiş olur. Bu yüzden fiyat hakkında kesin bir bilgi verme durumu yoktur. 

Lazer Epilasyon Nedir?

Lazer epilasyon yardımıyla artık herkes istenmeyen tüylerden kalıcı ve acısız bir şekilde kurtulabilecektir. Lazer epilasyonda lokal anestezik uygulamanın yapılmadığı bir işlemdir. Acısız ve pratik bir uygulama olmasının yanı sıra, kalıcı olması kişiye daha çok güven veriyor. Kısa süre içinde tamamlanan ve kıl köklerinin olduğu her yere uygulanan bir yöntemdir. 

Kulak içine kadar rahatlıkla uygulanmış olur. Herkesin rahatlıkla uygulayabileceği bu uygulamayı 12 yaşın üstünde olan kişilere uygulanmaya başlanır. Lazer ışını sayesinde cilt üzerine saniyelik atışlar yapılır. 

Bu atışlar ile kıl köklerinin tahribe uğraması sonucunda tamamen ortadan kalkmasını sağlar. Uygulama yapılacak olan bölgeye ve kişiden kişiye farklılık gösteren uygulamalardan biridir. Bu yüzden bu konu hakkında net bir fiyat verme durumu yoktur. Lazer epilasyon fiyatları hakkında bilgi almak için uzman kişi ile görüşülmesi gerekir.

Lazer Epilasyon Nasıl Uygulanır?

Herkeste farklılık gösteren bu uygulama, bazen bölgesel olarak da değişkenlik gösterir. Bu yüzden lazer epilasyon fiyatları hakkında kesin bir bilgi verme durumu yoktur. Uzman kişi ile görüştükten sonra, gerekli olan incelemeler yapılır. 

Sonrasında seans sayısına karar verilir ve fiyat hakkında bilgi verilmiş olur. Uygulamaya başlamadan önce cilt rengine ve kıl rengine göre gerekli olan dozlar ayarlanır. Bu oldukça önemli bir detaydır. Dozun değişkenlik göstermesi durumunda kişinin cildinde tahrişler ve kızarıklıklar meydana gelebilir. 

Bu yüzden uzman kişiden yardım almayı ihmal etmeyin. Daha sonra kişinin kıl köklerini kısaltmak için jiletten yardım alınır. Jilet ile kıl kökleri tamamen ortadan kaldırılmadan, kısaltılmış olur. Lazer cihazı başlığı ile uygulama yapılacak bölgeye saniyelik atışlar yapılmaya başlanır. 

Bu atışlar sayesinde kıl köklerini rengini veren melanin pigmenti emilir ve kıl kökü tahribe uğrar. İşlem bu şekilde devam ettirilir ve kalıcı olarak tüylerden kurtulmuş olunur.

Sağlıklı Uygulama Teknikleri

Lazer epilasyon fiyatları belki de herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Herkesin ihtiyaç duyduğu ve yaptırmak istediği uygulamalardan biri haline geliyor. Bu uygulama sayesinde sizlerde istediğiniz görünüme sahip olabileceksiniz.

Bölgesel Zayıflama Kimlere Uygulanır?

Bölgesel zayıflama fiyatları hakkında bilgi almadan önce uzman kişi ile görüşülmesi gerekir. Bu fiyatlandırma kişinin problemleri ile alakalı olan bir durumdur. Herhangi bir kalp rahatsızlığı olmayan ve hamilelik durumu olmayan kişilere rahatlıkla uygulanan bir işlemdir. 

Bu uygulamalar sayesinde kişi istediği görünüme sahip olabilir. Bu yüzden uygulanacak olan bölgeye karar verilir ve uzman kişi ile görüşülür. Görüşme sonrasında bölgesel zayıflama fiyatları hakkında daha ayrıntılı bir bilgiye sahip olursunuz. 

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflama yöntemlerini unipolar ve VShape uygulaması olarak iki farklı şekilde ele alınabilir. Her iki uygulama da kişiye oldukça güven veren işlemlerdir. 

Unipoler ile cildin sıkılaşmasını ve yapısını düzeltmeye yarayan bir yöntemdir. VShape uygulaması ise kalça ve karında meydana gelen yağların çözülmesine ve dokuyu inceltmesine yarayan yöntemlerden diğeridir. 

Her iki uygulamanın amacı farklı olduğu için fiyatlandırma da değişkenlik görülebilir. Bölgesel zayıflama fiyatları hakkında kesin bir bilgi verme durumu yoktur. Bu yüzden uzman kişi ile görüştükten sonra fiyat bilgisi almak en doğru karar olacaktır.

Editör: Haber Merkezi