İran'da meydana gelen koronavirüs ölümlerinin ardından sosyal medyada "İran sınırları kapatılsın" etiketiyle kampanya başlatıldı. Irak, koronavirüs ölümlerinden sonra İran'a sınırını kapatmıştı

İran'da da ortaya çıkan ve 2 kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınından sonra sosyal medya üzerinde "İran sınırları kapatılsın" şeklinde kampanya başlatıldı. Kısa sürede yoğun katılım yaşanan kampayaya 5 binden fazla kişi yorum yaptı. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklama yapması bekleniyor.

Uçuşlar da iptal edilsin

Türkiye'nin sınır komşularından İran'da görülen ve 2 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan koronavirüs salgınından sonra Twitter üzerinde yeni bir kampanya başlatıldı. Dün Irak, İran'a sınırlarını kapatırken aynı hamlenin Türkiye'den de gelmesi bekleniyor. Bilindiği üzere İran'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı bir son zamanların en yüksek seviyesinde. Türkiye tarafından alınacak karar beklenirken sosyal medyada başlatılan kampanyada aynı zamanda uçuşların da iptal edilmesi talep edildi. 

Gelen bazı yorumlar şöyle:

Editör: Haber Merkezi