Evde egzersiz yaparak kilo vermenin mümkün olduğunu ifade eden Kara, gördüğü ilgiden oldukça memnun.

Aç Kalarak Sağlıklı Bir Şekilde Kilo Verilemez

Uğur Kara, danışanlarının daha önce uyguladıkları diyet programlarını da incelediğini söyleyerek aç kalarak sağlıklı bir şekilde kilo verilemeyeceğinin altını çizdi. İnsan vücudunun her türlü besine ihtiyacı olduğunu ve düzenli bir şekilde besinlerin tüketilmesi gerektiğini ifade eden Kara, kişiye özel egzersizlerin yanında danışanlarına beslenme planı da yaptığını söyledi.

Kişilerin isteklerine göre bir egzersiz programı oluşturduğunu söyleyen Kara ‘bu süreci danışanlarımla ortak bir çalışma ile yürütüyoruz.’ dedi.

8 Haftada Fit Olmak Mümkün

Uğur Kara; 4 haftada kilo kontrolü sağlamanın mümkün olduğunu ifade ederek, 8 hafta sonrasında fit bir görünüm elde edilebileceğini söyledi. 8 haftada fit bir görünüme kavuşabilmek için gerekli olan püf noktaları danışanları ile paylaştığını söyleyen Kara, ‘danışanlarıma hangi egzersizin ne zaman yapılması gerektiğinin bilgisini veriyorum. Böylece daha sonra da bu egzersizleri yaparak fit görünümlerini koruyabiliyorlar.’ dedi.

12 haftada sıkılaşma paketinin de yoğun ilgi gördüğünü söyleyen Uğur Kara, ‘özellikle kadınların korkulu rüyası olan selülit için de farklı programlar uyguluyorum. Böylece danışanlarım hayallerindeki görünüme kısa sürede kavuşuyor.’ dedi.

Editör: Haber Merkezi