Uzman Est. Gamze Akman, cilt bakımı alanda dünyadaki gelişimleri takip ederek, cildin neden sağlıksız ve kötü göründüğü üzerine yapılan deneylerin sonucunda aminoasiterin değerinin ön planda olduğunu söyledi. Cildinizin hücrelerle küskünlüğüne son vermeniz için vitamin detox yönetimin mucizeler yaratacağını gözlerinizle göreceksiniz. 

Cildinizin Değerli Hazineleri 

A, C, B, K, E vitaminleri cildinizin değerli hazineleriyken, alt tabakaya nüfuz eden ölü hücrelerin etkileri, kırışıklıkların ve sarkmaların artmasına neden olmaktadır. Vitamin bakımı uygulaması, cildin derinlemesine temizlenmesi ve gençleşmesi için mucizeler yaratır. Micro gençlik aşısı

⦁    Ciltteki ölü hücrelerin ve nem kaybına neden olan etmenlerin atılmasını sağlayacaktır. 
⦁    Aminoasitlerin ve enzimlerin hücrelerle buluşmasını sağlar. 
⦁    Vitamin detoksu sayesinde cildin derinlemesine temizlenmesi, gözeneklerin sıkılaşmasına etkili olacaktır. 
⦁    Donuk ve mat görünüm geri planda kalacak, canlı bir görünüm kazanılacaktır. 
⦁    Cildin rahat nefes alması için cilt derinlemesine temizlenir ve cildin canlı görünümü nem kaybının onarılmasıyla sağlanır. 
⦁    Cildiniz için en iyi koenzim ve aminoasitler 20’den fazla seçenekle vitamin detoksunda bulunmaktadır. 

Uzm. Est Gamze Akman’dan Cilt Bakımı Önerileri 

Cildinizi nemlendirme ve kırışıklıkları azaltmak için kullanacağınız her krem kötü sonuçlara neden olabilir. Cilt bakımı için her cilt tipine uygun uzmanlar tarafından analiz edilmiş, cildin neden zarar gördüğü ve kırışıklık nedenlerinin analiz edilmesi sonucu uygulamaların yapılması gerektiği önerilmektedir. 

Cildinizi Canlı Tutacak Sırlar 

Cildinizi canlı tutmak için ılık suyla masaj yapmanız ve cildinizin nem oranını sağlamanız önemli. Ama öncelikle sıkılaşmasında etkili olacak gençleştirme aşısını denemeniz, daha sonra da cildiniz için en sağlıklı kremleri tercih etmeniz önemli. Uzm. Est Gamze Akman’la buluşarak ve takip ederek, en iyi sonuçları nasıl elde edeceğinizi öğrenebilirsiniz. 

Cilt Sağlığında Gençlik Aşısı Mucizesi  

Gençlik aşısının içinde bulunan vitamin ve enzimlerle, iki kürde cildinizdeki değişikliğe inanamayacaksınız. Uzmanlardan tam not alan uygulamalarla, cildiniz için en iyisini Linemed'e gelerek analiz edebilirsiniz. Cilt sağlığına özel seçeneklerle, cildinizi güzelleştirecek seçenekler, özel aşı ve vitamin detoksları, gençliğin sırrını sizlerle paylaşacaktır. Cildiniz için en iyisini öğreneceğiniz mucizeleri size sunacaktır.