32 yaşındaki Steve Young, yüzünde, göğsünde ve kollarında ağrılı 22 iltihap yaşadıktan sonra doktora gitti ve pyoderma gangrenozum tanısı konuldu.

Bu hastalık hiçbir sebep olmadan gelişebiliyor ve vücutta enfeksiyon yaratan, ağrılı ülserlere dönüşen kaynama ve kabarmalara neden olabiliyor. 

EVİNDE HAPİS HAYATI YAŞIYOR

Marangoz olan genç adamın işini bırakması gerekiyordu çünkü durum kötüye gidiyordu. İşi bıraktıktan sonra kendi evinde hapis hayatı yaşamaya başladı.  Havanın soğuk olması nedeniyle enfeksiyon oluşma riski olduğu için dışarı da çıkamayan genç adam hayatında hissettiği en kötü acının bu olduğunu, tek istediği şeyin normal bir hayat yaşamak ve işine geri dönmek olduğunu söyledi.

"ZOMBİ GİBİ GÖRÜNÜYORUM"

Steve, “Hayatımı tamamen mahvetti, kendimi evimde bir mahkum gibi hissediyorum. Kendime bir zombi gibi görünüyorum. Artık dışarı çıkmıyorum Bu acıyı tarif etmenin tek yolu sürekli  vücudunuzun çeşitli yerlerinde bıçak saplı olarak dolaşmanız... Dışarı çıkarsam, insanlar sadece bana bakacaklar. Bazı insanlar gelip bana 'neyin yanlış olduğunu' soracaklar ama çoğu sadece bana öylece bakacaklar." dedi

Editör: Haber Merkezi