Samsun'un Atakum ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde gece saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İHA'nın haberine göre, işletme fakültesi son sınıf öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır (25), evlerine gelen ev arkadaşının arkadaşı olan Baran Ö. (21) ile aralarında tartışma çıktı.

Kavga apartmanın merdivenlerinde devam etti. Bu sırada Kemal Abdüssamet Bakır'ın, Baran Ö.'yü sırtından ve baldırından bıçakla yaraladığı iddia edildi.

Kendisini bıçakladığını ileri sürdüğü gencin elindeki kelebek bıçağı aldığı iddia edilen Baran Ö., Bakır'ı aynı bıçakla kalbinden ve sol bacağından bıçaklayıp motosikletine binerek özel bir hastaneye gitti.

Bir lokantada motosikletli kurye olarak çalıştığı öğrenilen ve hastanede tedavi altına alınan Baran Ö.,kendisini bıçaklayan genci bıçakla yaraladığını ileri sürdü. Olayın olduğu apartmana giden polis ekipleri üniversite öğrencisi Kemal Abdüssamet Bakır'ı apartmanın girişinde ölü olarak buldu.

Bakır'ın cansız bedeni otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.