İstanbul seçim sonuçları, bugünün en çok tartışılan konuşulan gündem maddesi! İstanbul seçim sonuçları saat kaçta belli olacak? Uzun süren propaganda döneminde hem Murat Kurum hem de Ekrem İmamoğlu peş peşe mitingler yaparak çalışmalarını sürdürdü. Yoğun geçen sürecin ardından İstanbul seçimlerinin kazananı saatler sonra belli olacak.

SANDIKLAR KAPANDI SAYIM BAŞLADI

Yerel seçimlerde 32 ilde saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi sona ermişti. Saat 17:00 itibarıyla tüm Türkiye genelinde sandıklar kapandı ve oy verme işlemi sona erdi.

İstanbul seçiminin Cumhuriyet Halk Partisi adayı Ekrem İmamoğlu ve Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor. DEM Parti, İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi'nin alacağı oylar da yeni belediye başkanını belirleyecek. Hem DEM hem de Yeniden Refah seçimin en konuşulan partileri arasında yer aldı.

İSTANBUL'U EKREM İMAMOĞLU MU MURAT KURUM MU KAZANACAK?

2019'da Binali Yıldırım'ı geçerek İstanbul'un yeni belediye başkanı olan Ekrem imamoğlu, bir kez daha AK Parti adayını mağlup ederek koltuğunu korumak istiyor. Mayıs 2023 seçimlerinden zaferle ayrılan AK Parti'de ise en büyük hedef İstanbul! İstanbul seçim sonuçları bugün içerisinde belli olacak.

Editör: İrem Nur Kaya