Şanlırufa Büyükşehir Belediyesi STK ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Müjdeci, sosyal medya hesaplarından 6 yaşındaki kızı H.G.K'yı 29 yaşındaki Kadir İstekli ile dini nikahla evlendirdiği iddiasıyla tutuklanan Hiranur Vakfı Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel için dua istedi.

Müjdeci, hakkında 18 yıldan az olmamak üzere hapis cezası istenen ve tutuklanan Hiranur Vakfı Kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in polisler arasında götürülen fotoğrafına, “Müslüman, müslümanın zor durumuna sevinmez. Müslüman, kardeşinin derdi ile dertlenir. Tüm kardeşlerimizi dua etmeye davet ediyorum. Elbet inananların imtihanı ağır olur. Rabbim temize çıkartsın, feraha kavuştursun. İslam düşmanlarını sevindirmesin. Allah yar ve yardımcısı olsun” diye yazdı.

6 yaşındaki gelin davasıyla ilgili yayınlanan bir TV haberin altına, “Yalaaaan HABER” yorumu yapan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi STK ve Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Murat Müjdeci, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın 3 Aralık'ta Şanlıurfa'da düzenlediği mitingde çektirdiği fotoğrafı ilintileyerek, “Yerimiz de sağımız da belli. AK Parti Şanlıurfa mitingindeyiz” yorumu paylaşımı yaptı.

Müjdeci’nin 6 yaşındaki gelin davasının zanlıları için yaptığı yorum ve dua istemesine, sosyal medya kullanıcılarından çok sayıda tepki geldi.
 

Editör: Haber Merkezi