TOP Başakşehirli Arda'dan taca çıkıyor. Sanırım aklı MHK'nin toptan istifasında ve yeni MHK başkanının kim olacağında kalan hakem Mete Kalkavan,  "Arda tacı sen at" diyor. Mangare itiraz ediyor, "Hocam top ondan çıktı, Benim atmam lazım" diyor. Bu itirazından dolayı Kalkavan'dan yediği kartla, kapkara adam sararıyor. Arda devreye gidiyor. Centilmence, "Top benden çıktı, Mangare haklı" diyor. Mete Kalkavan'ın yüzü kızarmıyor, kararından dönmüyor. Arda da, topu yeniden taca atıp topun Antalyaspor'a geçmesini sağlıyor. 
 
Burada hakemin yapacağı iş, centilmenliğe prim verip kararını değiştirmesiydi. Bu uygulama gösteriyor ki, hakemler doğrusu futbolcu tarafından itiraf edilse bile kararlarını değiştirmiyorlar. O nedenle hakemlerden, VAR'da izleyip doğrusunu gördüklerini halde, ilk kararlarındaki yanlışlardan vazgeçmelerini pek beklemeyin. Onlar hep bildiklerini yapıyorlar. 
 
FİKRET ÜNLÜ
 
Türk sporuna büyük emekleri olan çok sevdiğim, çok yakın olduğum bir isimdi, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü, Spor Bakanlığı yaptı. 
 
Spor idareciliğinin yanında, iyi  bir sporcuydu da. Golf oynardı, Ağrı dağında zirveye kadar tırmanan ilk bakandı. Çok iyi kayakçıydı. Tam bir doğa düşkünüydü. Benim gibi uzun doğa yürüyüşlerine bayılırdı. Zaman zaman doğada beraber yürümüşlüğümüz de vardı. 
 
Sabaha karşı  beklenmedik haber geldi. Spor yazarı olarak çok sevdiğim bir dostumu, ağabeyimi kaybetmiştim. 
Üzerine Fenerbahçe ve Ankaragücü"nün unutulmaz golcüsü Abdullah Çevrim'in vefat haberi gelince üzüntüm ikiye katlandı. 
Türk sporunda unutulmaz izler bırakan iki değerli spor adamını da rahmetle anıyorum.
 
HAFTANIN ZAYTUNG HABERİ: Son 8 haftada tek yenilgi almayan Kayserispor'un Teknik Direktörü Hikmet Karaman, işin sırrını açıkladı. Futbolcularını Kayseri Mantısı ile beslediğini söyledi.
 
HAFTANIN SORUSU: Alex'in gelmesi, arasında anlaşmazlık olan rakip takımın hocası Aykut Kocaman üzerinde mi, yoksa Fenerbahçe futbolcusu üzerinde mi daha fazla doping etkisi yarattı?