Bursa'da 20 katlı rezidansın 11'inci katındaki dairenin balkonundan düşen güzellik uzmanı Özlem Akman (26), yaşamını yitirdi. Şarkıcı Esra Akman'ın kardeşi olduğu öğrenildi.

Karaman'da 'Dilan Polat'lı gösteri: Milli Eğitim'den soruşturma! Karaman'da 'Dilan Polat'lı gösteri: Milli Eğitim'den soruşturma!

Bursa'nın Nilüfer ilçesi Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'nda saat 01.30 sıralarında meydana gelen olayda 20 katlı rezidansta ailesiyle birlikte yaşayan güzellik uzmanı Özlem Akman, iddiaya göre 11'inci kattaki evlerinin balkonundan dengesini kaybederek düştü.

Esra Akman

Binanın dışında kurulu olan iskeleye  çarparak beton zemine düştü. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Akman, kurtarılamadı.

Cenaze kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, olay sırasında evde bulunan kardeşi şarkıcı Esra Akman ile erkek arkadaşı ifadeleri için polis merkezine götürüldü. Akman ile erkek arkadaşının emniyetteki işlemleri sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Nehir Durdağı