Hadi şöyle ortalığa bir göz gezdirelim. Dosta düşmana bir bakalım. Su uyur yılan uyumaz derler. Ama bizim yılanlar bu günlerde sessiz. Uykudalar. Aşırı SOL düşünceli kulaklarının üzerine yatmışlar, sessizler.

Aslında içlerinde büyük fırtınalar kopuyor. Söylemek istiyorlar ama sokakları dolduran, Türk bayrakları ile vatan millet mücadelesi yapan, vatansever TÜRK insanlarından çekiniyorlar.

HDP’DEN “TIK” YOK

Bir parti var adı “HDP”. Bu oluşuma parti denir mi? Bilmiyorum! Biz kendilerine PKK’nın siyasi uzantısı, Milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi, milis postuna bürünmüş kravatlı teröristler diyoruz. Bunlar milletvekili olarak, meclis üyesi olarak, belediye başkanı olarak, işçi olarak, memur olarak devletimizden maaş alıyorlar. Evleri var, işletmeleri var, AVM’leri var, işadamları var.

Fabrikaları var, atları, yatları, katları her şeyleri var. Yani Türkiye Cumhuriyetinde krallar gibi yaşıyorlar. Ve bu oluşum kendini insan hakları evrensel değerlerle özdeşleştiriyor(!). Devrimci ve sömürü düzeni(!) karşıtı bir parti olduklarını söylüyorlar. Yani küresel sömürücülerin emperyalistlerin karşısındalar(!).

Yersen bakla yemezsen sakla türünde. Türkiye Cumhuriyeti fakir, garip, aç, susuz, evsiz, barksız insanları kurtarma peşinde. Bu kurtarılan gruptan kendi kandaşları olan 300 bini Türkiye’ye kaçtı, hala bizde misafirler. HDP denen oluşumun desteklediği PKK-YPG denen teröristlerin zulmünden kaçtılar. Ülkemizin soykırımcılarla, teröristler, emperyalistler ile bir mücadelesi var. Ezilen, itilen, kakılan, insanları koruma kollama mücadelesi var. Bu ülkenin ekmeğini, yiyen suyunu içen bir HDP var. Ama dünyada kıyamet koparken, Türkiye kanını ortaya koyarken o HDP ortada yok! Yılan misali sessiz tıslaması bile duyulmuyor. Takdire şayan bir biçimde Yahudi Haham tüm sinagoglarda şehitlerimiz Mehmetçiğimiz için dua ettiriyor. HDP ortada yok. TBMM’de dört parti birlik bildirisi yayınlıyor HDP ortada yok. PKK’lı teröristler, katiller söz konusu olunca ortalığı yıkan bu işbirlikçiler, neredeler Allah aşkına! Anlamak mümkün değil! Bunları artık toptan Kandil’e veya Suriye’ye gönderme zamanı gelmedi mi? Neredesiniz HDP’liler? Dilinizi mi yuttunuz!

HAİNLİĞİNİ GÖSTER AKINCI

Kıbrıs davasını RUM’A satan. Rum işbirlikçisi gibi bir görüntü veren. KKTC Cumhurbaşkanlığı dışında her türlü garip işle uğraşan, Türkiye Cumhuriyetinin beka savaşlarında, terörizmle mücadelesinde, Kutsal Kıbrıs davasında hep muhalif görünen. Ayrıca Türkiye Düşmanı görüntüsü vermeyi de ihmal etmeyen bunu Türk İnsanının içini acıtan demeçlerle ortaya koyan, Akıncı şimdilerde ortalarda yok. Sayın Mustafa Akıncı Bey; Türkiye Cumhuriyeti milyonlarca aç, susuz, ezilmiş, soykırıma uğrayan Suriyeli garibi savunmaya çalışıyor. Hedefleri Türkiye olan teröristler, ve de global sömürücülerle mücadele ediyor. Bu uğurda Mehmetçiklerimizin kanı dökülüyor şehit oluyorlar. Neredesin yahu! Seni özledik! Ses ver. Senden ihanet sözleri işbirlikçi sözleri duymak istiyoruz. Ortaya çık. Çık ki o çirkin ağzından çıkacak aşağılık sözleri duyalım ki! Dostumuzun düşmanımızın kim olduğunu bir daha anlayalım.

TTB NEREDESİNİZ?

Savaşın insanlık suçu olduğunu söyleyen, Türkiye ile teröristler arasındaki mücadeleyi savaş olarak niteleyen, sözde doktorların aşırı solcu birliği neredesiniz? Türk Tabipler Birliğinin Sayın Başkanı Prof Rasit Tükel, ortaya çık. İçimizdeki Brütüs’leri görmek istiyoruz. Hadi vira bismillah diyerek, saldırın, Türkiye’mize. Saldırın çünkü Türkiye o iğrenç savaşta katledilen, evlerinden barklarından sürülen. Öldürülen, çoluk çocuk olarak çadırlarda, barakalarda, insanlık dışı ortamlarda, yaşamaya mahkûm edilen 6–7 milyonluk çaresiz biçare insanları, savunmaya onları korumaya kollamaya, İmkânları nispetinde yedirip içirmeye çalışıyor. Savaş insanlık suçu. Doğru… Ama ülkesini savunurken kendi insanını da katleden, Esad’ın yaptığı ne? Sadece ayrı mezhepten Sünni oldukları için, Kendisine oy vermeyecekleri için kendi insanını katlediyor. Etnik temizlik yapıyor kendi ülkesinden kendi toprağından sürüyor. Yetmiyor ÖL-DÜ-RÜ-YOR. Bu yapılanlar insanlık suçu değil mi? Ey Türk Tabipler Birliği ortaya çık. O güzel cemalini görmek istiyoruz. İnsanlık suçunu kim işliyorsa, Onlar için eleştiri bekliyoruz. Ne oldu öyle ortalıkta yoksunuz. Yoksa dut yemiş bülbül müsünüz?