Malezya'da 2 askeri helikopter havada çarpıştı:10 ölü Malezya'da 2 askeri helikopter havada çarpıştı:10 ölü

Dünyadaki önemli olayları öngörebilme kabiliyetiyle sık sık gündem olan ABD'li ünlü çizgi dizi Simpsonlar, 2024 yılı kehanetleriyle tüm ilgi oklarını bir kez daha üzerine çekmeyi başardı.

ABD’nin en uzun soluklu dizisi The Simpsons, gündemdeki sıcaklığını korumayı sürdürüyor. 1989 yılında yayın hayatına başlayan meşhur dizinin 2024 yılına ait kehanetleri ise yüreklere korku saldı. 

THE SIMPSONS'TAN YÜREKLERE KORKU SALAN 2024 KEHANETLERİ

35 sezondur yayın hayatını sürdüren Simpsonlar, Donald Trump'ın başkanlığı başta olmak üzere, Covid-19, Epstein skandalı, Disney ve Fox'un birleşmesi, denizaltı felaketleri, Apple Vision Pro gibi günümüzde gerçekleşen pek çok olayı önceden tahmin ederek herkesi şok etti.

SIMPSONLAR İNSANLIĞI EVLERE KAPATTI

Dizinin 2024 yılı için kehanetleri ise duyanları ürküttü. Yeni kehanette Ebola virüsünün yayılması ve dizideki bir tahminin benzerliği dikkat çekti. Simpsonlar’ın, bir bölümünde 2024 yılında aşırı sıcaklar sebebiyle insanların evlerine kapanacağını gösterdi.

BÜYÜK SAVAŞA YAKLAŞIYORUZ

Ayrıca dizinin başka bir kehanetinde ise dünya genelinde bir enflasyon krizi yaşanacak ve bu sırada iki dünya devi ABD ve Çin nükleer savaşın içine gireceği belirtildi.

Editör: İrem Nur Kaya