SPOR

Sivasspor Galatasaray canlı şifresiz izle: Bein sports hd 1 canlı izle

Galatasaray sivas maçını şifresiz canlı izlemek isteyenler çok haklı. Spor TOTO Süper Lig'de aynı puana sahip iki takımın mücadele edeceği maç için tüm Türkiye ekranlara kilitlendi. Biletlerin tükendiği maçı milyonlarca taraftar da evden veya kafelerden takip ediyor. İşte Sivasspor Galatasaray taraftarium izle, Galatasaray Sivasspor Netspor tv izle

Sivasspor Galatasaray canlı izle 

Sivasspor ile Galatasaray arasında maçın başlama düdüğüyle birlikte Türkiye'de hayat duracak. Üst üste 3 kere şampiyonluk yaşamak isteyen Galatasaray'ın deplasmanda ligin güçlü ekibi Sivasspor'u devirmesi şart. Sivas'ta güzel bir hava ve güzel bir zeminde oynanacak maç için milyonlarca futbolsever ekranlara kilitlendi. İPTV veya internet üzerinden maçı takip etmek isteyen kullanıcılar ise Sivasspor Galatasaray maçı canlı şifresiz taraftarium24 izle veya Galatasaray Sivasspor netspor tv canlı izle gibi araştırmalar yapıyor. 

Galatasaray Sivasspor ilk 11'ler

Sivasspor'un yeni stadyumunda oynanacak maç öncesi Galatasaray'ın ve Sivasspor'un ilk onbirleri belli oldu. Galatasaray'da Terim, Sivasspor'da da Çalımbay geçen hafta sahaya çıkan kadrolara büyük bir değişiklik yapmadı.

Sivasspor ilk 11:  Samassa, Marcelo, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Hakan, Mert Hakan, Fernando, Yasin, Yatabare.

Galatasaray ilk 11: Muslera, Mariano, Marcao, Donk, Saracchi, Seri, Ömer, Lemina, Feghouli, Onyekuru, Falcao

Galatasaray'da Lemina sürprizi

Galatasaray'da orta sahanın bel kemiği Lemina sakatlığı nedeniyle son 2 maçı kaçırdı. Hafta içi yaptığı idmanlarla hocasına mesaj veren Lemina oynamak istediğini de belirtmişti. Fatih Terim Lemina'nın bu isteğini kırmadı. Sivasspor karşısında Lemina ilk 11'de başlayacak. Öte yandan Lemina'nın bu hafta takımla beraber çok fazla antrenmana katılamadığı öğrenildi.

Onyekuru etkisi apaçık

Galatasaray deplasmanda ligin ilk yarısını lider tamamlayan ve yine istikrara kavuşan Sivasspor'a konuk oluyor. Şampiyonluk için kilit öneme sahip maçta gözler Nijeryalı isim Henry Onyekuru'nun üzerinde olacak. Son oynadığı maçlarda takıma büyk katkı sağlayan Onyekuru'nun Sivas'ın katı defansını kıvraklığı ve hızlı koşularıyla geçeceği düşünülüyor.

Ölüm kalım bile denebilir

Spor TOTO süper lig'de haftanın maçı şüphesiz ki Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak maç. Tüm türkiyenin ekranlara kilitleneceği mücadele için ölüm kalım maçı bile denebilir. 8'de 8 yaparak 24 puanı hanesine yazdıran ve moral motivasyonu yerinde olan Galatasaray, ligin ilk yarısını lider bitiren ve bilinçli futbol oynayan Sivasspor'u yenebilecek mi? Futbolseverler bu sorunun cevabını merak ediyor. Galatasaray Sivasspor maçı canlı olarak izleyenler çok şanslı.